Hea stiilitunnetusega 37- ruudune korter

Hea stiilitunnetusega 37- ruudune korter

Stiilne 1929. aastast pärit maja korter, kus säilinud originaalaknad ja köögi puitpõrand.

Elutoa osas on loodud ka magamisosa, mis osalise seina ja  kardinatega. Magamisosas mahutatud ära 140cm laiune voodi. Voodi peatsis seinas, üksik, musta tooni kohtvalgusti. Voodi seina kaunistab Rootsi brändi Boråstapeter, Nocturne tapeeti tume lilleline tapeet, mille sinakat värvitooni viidud üle ka elutuppa. Elutoas üks seinaosa aksentsein (tumesinine), kujundatud erinevate raamitud postritega (nii musta, heledast puidust kui valge raamiga). Tumesinised seinad annavad toale iseloomu. Põrandale valitud naturaalset tooni tammeparkett. Elutuppa on mahutatud nii diivan, massiivne, nahast, tumepruun tugitool Chesterfield, kahest osast koosnev diivanilaud ja väike valge IKEA kummut. Neid ühendab suur, sinakashallis toonis põrandavaip.

Köögi ja elutoa vahel avar sotsiaalne ala . Köögis on vana köögimööbel, mille alumised kapid värvitud efektina mustaks, ülemised kapid jäetud naturaalset puidutooni. Ülemiste kappide ustel läbipaistev,ruudumustriga klaas. Antud köögimööbli juurde ostetud uuem köögitehnika (smeg külmik, Franke söefiltri ventilaator) , mis antud kööki justkui loodud. Köögi põrandat katab originaalne puitpõrand, mis ühildub hästi kööki valitud vana talulauaga, mis täidab ka nüüd antud köögis söögilaua osa. Köögis on säilinud ka väike originaal sahver, kus hoiustatakse erinevaid kuivaineid.

Kuhu aga jääb vannituba/wc?
See on täitsa olemas, kuid sõna otseses mõttes peidetud kujul. Vannituba koos wc osaga jääb magamisosa vasakule küljele, kus on näha lükandustega peegelkappi. Peegelkapi ühe ukse taga on riiete hoiustamise võimalus, teise ukse taha jääb aga uks vannituppa/wc-sse.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.