62-ruuduse korteri sinine elutuba

62-ruuduse korteri sinine elutuba

62-ruudune korter, mis võlub nii elutoa kui magamistoaga sisekujundusega.

Köök põhjamaise käekirjaga, kus näha nii modernnse mööbli kui vanade sisustuselementide ühendamist. Köögimööbel, maast laeni, minimalistlik, ilma kapinuppudeta (push-up süsteemiga), soojas hallis toonis. Töötasapinna sein ruudumustris, valgete seinaplaatidega, mille vuugivahed efektselt musta tooni. Maitsekalt lisatud seinale vasest potid ja pannid, mis kasutusel igapäevaselt. Köögis ka väike ratastel puidust tööpinnaga abilaud, mille riiulitel, mitmed potid ja pannid, abilaua peal aga suur kohvimasin. Abilaua kohal seinal mitu avatud riiulit kohvitarvetele ja kohvile, et kõik kohviga toimingud saaks mugavalt ära teha ühes kohas.

Köögist saab läbi koridori otse elutuppa, mille sinakas toonis tapeet juba köögis olles silma paistab. Elutoas säilinud uhked ornamendid laes ja omamoodi võlu lisab teleka kaarjas sein. Elutoa seinu kaunistab Rootsi vanima kaubamärgi Boråstapeteri tapeet- 1866 Harriet Lexington. Vanaaegse ilmega, tumesinine tapeet toob esile kauni peegelvõlvidega lae ja heledad modernsed mööblidetailid. Elutoa laevalgustiks valitud Ingo Maurer -Zettel'z lampe 5 Taklampa.

Kas teadsid, et sinine värv sobib kõikjale, kus me soovime rahu ja vaikust? Nii, et miks mitte tuua sinist tooni ka elutuppa, kus peale väsitavat tööpäeva saab rahulikult lõõgastuda ja nautida vaba hetke.

Magamistoa interjööris on näha nii boheemlasliku käekirja, kui ka skandinaavia stiili, kus kahe erineva stiili kokku sobitamisel on loodud erinevate detailide läbi suurepärane lahendus. Voodi seinakohale valitud piltide asemel hoopis efektne, kauni mustriga, Pärsia vaip, mis magamistoa halli tooni seintega jumalikult kokku sobitub.  

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: Fotograaf Anders Bergstedt , entrancemakleri.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist INTERJÖÖRID INSPIRATSIOONIKS

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.