Nutikade lahendustega korter

Nutikade lahendustega korter
Läbimõeldud nutikade lahendustega 63-ruudune korter, mis kulgeb läbi kahe korruse, kauni stiilipuhta sisekujundusega.

Mõlemal korrusel on tänu suurtele avaratele akendele palju valgust, kus saab kinni püüda viimasegi valguslaigu päevast. Kogu korteri interjööri katab tume laudpõrand, mis on kenaks kontrastiks valgetele seintele ruumis.

Elutoa osas sisseehitatud raamaturiiul, mida täiustavad erinevate värvilaikudega raamatute kaaned. Elutoa poolsete akende aknalaua osa nutika lahendusega. Nimelt on paigaldatud telekas käsitsi valmistatud aknalaua sisse, mis automaatselt puldiga ühenduses olles tõstab teleri üles kui alla. Kui soovid telekavaba ruumi päeval, saad teleka lihtsa võimalusega peitu panna.

Elutuba ja kööki ühendab avarate akende all olev ovaalne söögilaud.
Köögiosa lihtne, valge köögimööbli ja musta kivist töötasapinnaga. Teisele korrusele viib puidust trepp, mille seinaosa kaetud ruudumustris Mulberry tapeediga. Treppi all olevat ruumi kasutatud panipaigana praktiliselt ära nii tehnika osas kui väikeste sisseehitatud kappide osas.

Ülemisel korrusel asub väike magamistuba ja pisike kodukontor. Väikses kodukontoris on antiikse mööbli kõrval pilgupüüdjaks, mõnusalt elav, erinevate kevadlilledega, arhitekt-disainer Josef Franki disainitud tapeet.
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.