Maitseka sisekujundusega korter

Maitseka sisekujundusega korter

Sinepikollane värvitoon. Kuidas sulle antud värvitoon sümpatiseerib?  Antud korteris leiab sinepikollast värvitooni üksikute värvilaikudena läbi tekstiili, sisustusdetailide ja mööbli, mis valgel taustal kombineeritud musta värvi mööblidetailidega loovad hubase, sooja ilmega kodu.

Korteri aknad suured ja avarad, ühele poole, mis täidavad tubades suurema osa loodusliku valgusega. Korteril on suur pind avatud elutoal ja kööginurgal, kus on sirge köök koos söögilaua ja toolidega.

Elutoa osas suur diivan, rohkete dekoratiivpatjadega, mille kõrval seina vastas õhulised mustad riiulid raamatutele ja sisustusdetailidele. Interjööris jäävad silma ka abstraktsed lõuendid, mis sobituvad hästi ülejäänud interjööri mööbli valiku ja sisustusdetailidega. Antud maalid täiendavad ruumi suurepäraselt, lisades veidi müstikat, pannes külalist mõtlema kunstiteosel kujutatu üle.

Korteri vasakule küljele jääb ülimalt lihtsalt, kuid samas stiilselt sisustatud magamistuba, väga väheste detailidega. Magamistoa seinad valged, juurde lisandub must toon läbi piltide ja tekstiili, lisaks sobitatud juurde tumepruun värvigamma läbi tekstiili ja detailide. Tumedaid toone pehmendatud kahvaturoosa tekstiil.

Vannituba hele ja lihtne, klaasitud dušikabiiniga. Vannitoa põrandat katab Maroko põrandaplaat, mis lisab ruumi veidi boheemlasliku käekirja.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.