70-ruudune hubane korter

70-ruudune hubane korter

Antud kodu renoveerimisel on säilitatud nii kaunis kamin kui kalasabaparkett, mis värvitud üle tumeda peitsiga. Kas pole mitte kaunis tulemus?

Korterisse sisenedes tervitab minimalistlik, valgete seintega esik, mille põrandat katab ilmekas kuusnurkse kujuga roheline marmorplaat. Esikus eraldi ukse taga väike panipaik nii üleriietele kui välisjalanõudele. Esikust edasi minnes  jääb vasakule suur ava, kus ootab ees hubane elutuba koos kamina ja avatud köögiga.  

Elutoa seinad kaetud õrna hallika värvitooniga. Õrn hallikas toon ühendatud nii tumeda põranda, tumedate tekstiilkardinate kui messingist sisustusdetailidega. Samuti valge mööbli ja beežika tekstiiliga. Kööginurk lahendatud köögisaarega. Köögimööbli töötasapinnaks valitud efektne musta tooniga, elegantne graniidist töötasapind. Elutoa osa jagatud kaheks. Akende juurde paigutatud ümmargune söögilaud koos toolidega, kus mõnus söömise ajal ka rõduakendest välja piiluda. Rõdule viib klaasitud, raamidega kahekordsete uste kaudu, kus on piisavalt ruumi lõõgastumiseks.

Elutoast on vaade ka otse magamistoale, kust paistmas magamistoa idüll, pehme voodi, karvased toasussid. Magamistuba vähese ruumiga. Ruumi keskmeks voodi, mille kohale ja külgedele lastud teha eritellimusel raamaturiiul, koos küljekappidega, millel messingist käepidemed. 

Magamistoast edasi minnes jääb ruumikas panipaik riietele ja jalatsitele. Ja veel edasi minnes ka väike kodukontori osa, kus piisavalt ruumi dokumentide hoiustamiseks. Antud ruumi on samuti lastud teha eritellimusel mööbel, et seina pinda võimalikult täpselt saaks ära kasutada.

Vannituba lihtne, minimalistlike joontega. Valget seina ja põrandaplaati pehmendab puidutooni vannitoa mööbel.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist INTERJÖÖRID INSPIRATSIOONIKS

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.