Korter läbi kahe korruse

Korter läbi kahe korruse
79-ruudune renoveeritud iseloomuga korter, mis kulgeb läbi kahe korruse, pakkudes silmailu efektsete vanade talade, suurte katuseakende ja kõrgete lagede näol.

Interjööri põrandaid katab naturaalne puitpõrand, mis toob esile nii mööbli kui tekstiili disaini ja värvid. Korteri alumisel korrusel asub korterisse sissepääs ja köök. Uksest sisenedes on näha koheselt avatud kööki ja teisele korrusele minevat treppi, mille all mugav ülariideid riputada.

Avatud köögis on iga mööblipaigutus mõeldud hoolega läbi, et jätta maksimaalselt vähe pinda mööbli alla, et seal oleks tunda õhulisust ja praktilisust, kus oleks mugav toimetada. Alumiselt korruselt teisele juhib trepp suure elutoa poole, kus luksuslik kirju Pärsia vaip paneb elutoa ruumi särama. Samas püüavad laes omakorda pilgu vanad talad, mis valgel taustal tumedaks peitsitult efektselt esile tulevad.

Teise korruse katusekorrusel on pea kõik seinad kaldega viilu alused, mis lisavad ruumidele juurde palju isikupära. Katusekorrusel asub ka magamistuba, kus valguse tagamiseks ruumi, on ukse kohale tehtud väike aken, et elutoast tulev looduslik valgus katuseakendest jõuaks ka magamistuppa. Magamistoa kõrval asub suur organiseeritud panipaik riietele ja jalatsitele, mille ukse kohal samuti väike aken, ruumi jõudva loodusliku valguse jaoks.
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.