Täiuslikud sisustusdetailid kodu värskendamiseks

Kodu kujundamine ja sisustamine ei lõpe ainult siis, kui seinad on värvitud või teie mööbel on täiuslikult paigutatud. Ikka kipub nii minema, et isegi väiksema aja möödudes leiame sisustusideedest veel uusi viise, kuidas oma kodu veelgi isikupärasemaks ja mugavamaks muuta nii enda kui ka teiste pereliikmete jaoks.

Seetõttu on meil hea meel tutvustada kõikidele kodu kujundajatele ja sisustushuvilistele Perenne Interior sisustuspoodi, kes pakuvad mõnusat wow efekti, läbi imeliste leidude Euroopast kui Indiast, pidevalt uueneva tootevalikuga. 

Perenne Interior sisustuspood üllatab tõesti väga laia tootevaliku ja hinnaskaalaga. Nende tootevalikust leiab mööblit, valgusteid, sisustusaksessuaare, lauanõusid kui ka kunsti – kõike seda, mida ühe unistuste kodu loomisel või täiustamisel võib vaja minna.

Lisaks pakub Perenne Interior oma toodete kõrvalt ka erinevat sisekujundusalast abi oma klientidele. "Oleme teinud nii lihtsamat stilistikast, fotosessioonide stage’ngutest kuni täis sisekujunduslahendusteni välja. Paar projekti oleme teinud ka nii, et oleme koostööpartneritega koostöös renoveerinud korteri ja siis selle sisustanud täielikult nii, et ka nõud oleme kappi pannud."

Peale selle saab neilt tellida ka eritellimusmööblit, kööke, garderoobikappe, vannitoa mööblit kui ka muud eritellimusmööblit k.a pehme mööbel. Meil on väga hea koostöö metallist mööbli tegijatega, kes kombineerivad metalli ka puiduga. Nende käe all on valminud riiuleid, laudu, esikumööblit, valgusteid ja väiksemaid sisustusaksessuaare. "Väga paljusid meie poes olevaid tooteid saab tellida ka eritellimusena teises mõõdus ja viimistluses. Eritellimusmööblit oleme teinud nii Eestisse kui ka Soome."

Kuna tootevalik on teil päris suur, tunneme huvi, millised tooted võiks sisekujundus huvilist disainimaastikul üllatada?

Enim tähelepanu on saanud meie Belgia tootja Mlle Jo tooted, eelkõige nende rippuvad lauad nimega Toupy. Peale selle, et need näevad efektsed välja, on rippuvad lauad ka praktilised, eriti kohtades kus ruumi napib.

Klientide teiseks suureks lemmikuks on Taani tootja Squarely isekastmissüsteemiga istutuskastid, mis sobivad nii sise- kui ka väliruumi. Taimekaste on eri suurustes ja viimistlustes ning näevad tõeliselt lahedad välja. Lihtne ja isekastuv süsteem on ideaalne liikuvatele inimestele.

Sisekujundajaid ei jäta külmaks ka kvaliteedi tippklassi pakkuva Mint Furniture täispuidust mööbel, mille tooted on tugevad, kuid disain õhuline. Imeline kombinatsioon neile, kes hindavad naturaalse puidu ilu. Näiteks pööratav tool Screw ilmestab nende tislerite meisterlikkust eriti hästi. Tooli vindiosa on puidust ja tooli kõrgemaks või madalamaks reguleerimiseks piisab vaid ühe sõrmega hoo lükkamisest.

Toolidest pakub silmailu ka vineerist mööblitootja PlyCollection Dreamer puhketool. Selle tugitooli unikaalsus peitub nii ilusas disainis kui ka ka tema jala pöörlemise ja kiikumise funktsioonis. Tootja on spetsialiseerunud vineeri töötlemisele ja selle imeline tulemus kajastub nii Dreamer tugitoolis kui ka nende Wave kirjutuslauas.

Romantilisematele sisustajatele hakkab esmalt silma Mammalampa lae – ja põrandavalgusti Bride. See pilvekest meenutav lamp mõjub unistavalt ja seda võib imetlema jäädagi. Samuti ei saa meie poes mööda minna ka tekstiilidest. Meie villa ja puuvilla vaibad ja padjakatted on erilised ja ausad. Mitmed meie tekstiilid valmivad India usinate käsitööliste poolt. Nii mõnigi nende vaip või padjakate on osutunud nii populaarseks, et on ootejärjekord tekkinud. Vähem ei ole tähelepanu pälvinud ka meie plastikust vaibad, mis on vähemalt sama pehmed kui puuvilla ja villavaibad. Plastikust vaibad tehakse ookeanist leitud plastpudelitest ja enamikke vaipu katsudes ei saa arugi, et tegu on PET vaibaga.

Brändidest võiks veel ära mainida Vaidava Ceramics, mis saanud kõige enam tähelepanu just nõude kategooriast, eriti nende ECLIPSE sari.

Ja kirsiks tordil leiab meilt maailmaklassi kuuluvat kunsti. Maalide ja limiteeritud printide autoriks on Jaanika Peerna, kes on USAs baseeruv, kuid Eestist pärit kunstnik. See oskus, kuidas ta oma grafiidipliiatsiga tehtud joonistusi ilmestab jäätükiga, on ainulaadne. Nende töödega pöörab Jaanika Peerna tähelepanu kliimasoojenemisele ja liustike sulamisele.

Perenne Interior  tooteid ühendab kvaliteet, uudsus ning põnev disain

Perenne Interior sisustuspoe tootevalikuga saab tutvuda Tallinnas, aadressil, Kalaranna 15/17, kes aga poodi kohale tulla ei saa, saab tootevalikuga tutvuda ka nende e-poes  perenne.ee. Eritellimuste osas kirjutage või helistage neile: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.; 6004600.

Tekst/kujundus: perenne.ee, Scandinavian Home | Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: perenne.ee

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist INTERJÖÖRID INSPIRATSIOONIKS

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.