WOODVER design eritellimusmööbel Sinu kodu heaks!

Meist igaühel on kodu planeerimisel ettekujutus "ideaalsest kodust", mis on sisustatud unistuste mööbliga. Kahjuks ei pruugi me aga alati leida enda kodule masstoodangus toodetud mööbli hulgast seda õiget, mis ideaalselt sobituks ruumi mõõtmete ja kujundusega. Siinakohal on küll vaid üks alternatiiv- eritellimusel valmistatud mööbel, mis võimaldaks meil unistusi ja tegelikust, võimalikult täpselt edasi anda.

WOODVER design on ettevõte, kes pakub eritellimusel mööbli lahendusi nii kööki, elutuppa, magamistuppa, esikusse kui vannituppa- mööbli projektist lõpplahenduseni. Nende parimaks omaduseks on aastate pikkune kogemus, mis pakub kliendile nii kvaliteeti, unikaalust, praktilisust kui jätkusuutliku lahendust.

Kuna kodu on see koht, mis peaks kujutama endas kohta, kus tunneksite end suurepäraselt on oluline, et mööbel sobituks loomulikult iga ruumi eripäraga, nagu mõni eritellimusel valmistatud kleit, mis on täiuslik ainult siis, kui see on õmmeldud kandja enda kuju järgi,  seetõttu on ilmne, et eritellimusmööbli projekt algab ruumi mõõtude võtmisest.

Materjali valikust pakub WOODVER desing nii looduslikust kui tehismaterjalist valikut. Ja kuna tänasel päeval on Eestis saadaval olev materjalide sortiment muutunud väga mitmekesiseks võimaldab see koostöös WOODVER desing nii disaineritele kui tootjatele anda laialdasi võimalusi väga huvitavate projektide ellu viimiseks, mida näha ka nende tehtud tööde all.

Nii lai kui on materjalides valik on ka hinnatase, mis olenevalt materjali valikust mõjutab oluliselt valmiva mööbli hinda. Seega tuleks algul enda jaoks paika panna hinnatase ning mõelda  hoolikalt läbi oma soovid koos materjali valikuga.

Alustuseks joonistage eskiis, pange paika esialgsed mõõdud, otsige meelepäraseid pilte internetist või meie ajakirjast. Mõelge läbi millist materjali soovite kasutada ning kuidas soovite toodet viimistleda. Seejärel saatke olemasolev informatsioon WOODVER desing kätte. Saadud informatsiooni põhjal koostavad nad teile hinnapakkumise ning pakuvad välja juba omapoolsed lahendusi ja soovitusi, et teie unistus paremini ellu viia.

Eritellimusel valminud, suur, avar, maitsekas köök

Siidjasmatt fassaadiga köögimööbel. Kõrge tagasein ja laineklaasiga uksed.

Eritellimusel valminud TV kapp

Tammepuidust söögilaud, mis viimistletud Osmo õlivahaga.

Minimalistliku käekirjaga vannitoa mööbel

Kogu Woodver Design teenustega saab tutvuda nende kodulehel woodver.eu. Hoia silma peal ka nende facebook kontol @Woodver Design, kus leiab väga palju fotosid, nende tehtud töödest. Liitu ka nende instagrami kontoga @woodver_design

Tekst/kujundus: Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta | Tootefotod: woodver.eu

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ESIK

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.