Pilttapeet toob lastetuppa maagiat!

Tapeet ei pruugi olla üldse esimene mõte, millega lastetoa seinad katta. Kuid kindlasti võib seda pidada üheks efektsemaks lahenduseks ning seda just pilttapeediga. Pilttapeet- mis see on? Erinevalt kordusmustriga tapeedist on need suuremahulised disainid, mis tihti räägivad mingi loo illustratsioonil – täpselt nagu maal seinal. Seda tüüpi tapeedid mõjuvad eriliselt hästi just lastetoa ühel seinal. Kes meist poleks ise väiksena unistanud olla oma lemmik muinasjuttude maailmas? Olgu need nunnud võlumetsad või hoopis seiklused ookeanisügavustes.   

Plaanides ühes lastetoas sisekujunduse muudatust, tuli mõte tuua ruumi fookuseks just pilttapeet, mis annaks sisenejale hea emotsiooni. Metsateemalise tapeedi mõte tekkis meil tänu aknast paistvatele mändidele ja lõpliku idee leidisime juba Eesti uudse ettevõtmise Baubauwall.com valikust. Kuigi tapeedi valikuid oli tõesti väga palju, oli õige tapeedi valimine lihtne, sest koheselt jäi silma oma disainiga tapeet nimega „Suvine mets“. Antud pilttapeedilt leiab nii Põhjamaa metsa kui ka selle toredad elanikud põdrast rebaseni. Mahe roheline värvigamma koos metsaelanikega oli just see, millega saime hõlpsasti toa muu heleda sisustusega kokku sobitada.

Kuidas sellise tapeedi tellimine käib?

Kui pilttapeedi disain oli valitud, tuli järgmiseks ära mõõta toa sein, kuhu tapeeti soovisime. Mõõtma pidi  lihtsalt nii seina kõrguse kui laiuse. Meie toa seina suurus oli 365 x 255 cm. Liistud ja pistikud tuli samuti arvestada mõõdu sisse. Seejärel sai sisestatud mõõdud Baubauwalli kodulehel soovitud disaini juures, kus sai ka ise sättida, millist osa tapeedist soovisime oma seinal näha.

Näha oli koheselt ka seda mitu paani meile saadetakse. Seejärel sai vormistatud ost- täpselt nii nagu igas teises tavalises e-poes ning vaid paari päevaga oligi pakk meil kodus!

Tapeedi paigaldus

Tapeeti ei olnud raske paigaldada, kuna  baubauwall.com e-pood oli koos pilttapeediga kaasa pannud ka juhendi, mille järgi kõik sujuvalt toimis. Tapeediga oli kaasas ka liimipulber, mis tuli veega segada, veidi oodata ja seejärel kanda otse seinale, mis tegi tapeedi paneku tänu nummerdatud paanidele palju lihtsamaks. Kogu tapeetimise protsess võttis aega paar tundi ning tulemust näete edasi juba siinsetel fotodel.

Baubauwall.com pilttapeetide valikuga saate lähemalt tutvuda SIIN.

Lisaks pilttapeetidele, leiab nende valikust ka fototapeete ja väga suures valikus traditsioonilisi kordusmustriga tapeete, mille seast peaks iga huviline leidma oma lemmiku!

baubauwall.com tootevalikuga saab tutvuda nende kodulehel baubauwall.com. Hoia silma peal ka baubauwall.com facebooki kontol @Baubauwall wallpapers & murals ja instagrami kontol @baubauwall

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: Scandinavian Home

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ESIK

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.