Retsept | Veise-köögivilja chilli

Retsept | Veise-köögivilja chilli
Koostis

240 g Rakvere Extra Protein Power lihaveise hakkliha
1 sibul
2 küüslauguküünt
1 sellerivars
1 paprika
200 g kooritud ja seemnetest puhastatud kõrvitsat
400 g konserveeritud tomatikastmes ube
400g tomatipüreed või konserveeritud tükeldatud tomateid
pisut tšillihelbeid või cayenne pipart
1 tl kuivatatud punet
1 tl paprikapulbrit soola-pipart oliiviõli
Serveerimiseks keedetud täisterariisi

Valmistamine

Kuumuta keskmise kuumusega pannil pannil õli sees hakitud sibulat, küüslauku ja sellerit 5 minuti jooksul, kuni need on pisut pehmenenud. Tõsta kuumust ja lisa hakkliha ning pruunista mõne minuti jooksul. Lisa tükeldatud paprika, kõrvits ning maitseained ja sega kuumutades veel minuti jagu. Nüüd lisa sekka tomatipüree ja oad ning vajadusel pisut vett.Lase madalamal kuumusel u 15-20minutit podiseda, kuni kõrvits on pehmenenud. Kui segu kipub kuivaks jääma, lisa veidi vett. Maitsesta ja serveeri keedetud täisterariisi ja hakitud peterselliga.
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

Scandinavian HOME

- aastast 2015 -