Retsept | Stritsel juustu, kirsstomati ja jalapenoga

Retsept | Stritsel juustu, kirsstomati ja jalapenoga

Koostis

Lihtne pärmitaigen
Koostis

500 g piima
800 g jahu
120 g suhkrut
120 g võid
pakk kuivpärmi ( 12 g)
soola
 
Täidis
200g  Suitsusink
200g  Kirsstomat
150g riivjuustu
50 Jalapeno viile
Stritsli määrimiseks 1 muna

Valmistamine | Eelkergitusega pärmitaigen

Soojenda piim umbes 50 kraadiseks. Lisa kaussi suhkur, kuivpärm ja pool jahu kogusest. Sega antud kogus piimaga omavahel kokku ja jätta 20 minutiks eelkerkima rätiku alla. Nüüd lisa ülejäänud jahu ja sulatatud või ning näpuotsatäis soola ja sõtku see üheks. Seejärel puista tainas jahuga üle ja jätta rätiku alla sooja kohta kerkima. Tund aega hiljem on tainas umbes kahekordne.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

Scandinavian HOME

- aastast 2015 -