Retsept | Lahtine porgandipirukas juustuga

Retsept | Lahtine porgandipirukas juustuga

Koostisosad

Põhi:
220 g jahu
150 g riivjuustu
150 g võid
3 spl külma vett

Täidis:
3 sibulat
1 kg porgandit
2-3 spl õli
1 tl soola
4 muna
3 dl piima
0,5 tl musta pipart

 Valmistamine:

Sega jahu, juust ja pehme või ühtlaseks puruks. Lisa vesi ning sega kiiresti tainaks. Vooderda 30 cm vorm tainaga ja aseta 10 minutiks külma. küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit. täidise jaoks haki sibul peeneks ning riivi keedetud porgandid jämeda riiviga. Pruunista sibulad ja lisa  porgand , maitsesta soolaga.  Klopi munad lahti, lisa piim ja sool. Aseta porganditäidis põhjale ning vala üle munaseguga. Küpseta 200 kraadi juures 25 minutit. Kes armastab rohkem juustus võib lisada enne küpsetamist kattele veel juustukuubikuid.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

Scandinavian HOME

- aastast 2015 -