Retsept | Täidetud paprikad seente, kikerherneste ja pestoga

Retsept | Täidetud paprikad seente, kikerherneste ja pestoga

Koostis

300 g Talleggi Fitness kanafilee hakkliha
100 g metsaseeni
100 g kikerherneid
10 päikesekuivatatud tomatit
4 sl pestot
4 sl riivitud parmesani
soola, pipart
1 sl oliiviõli

Valmistamine

Lõika paprikad olenevalt kujust kas pikkupidi pooleks või eemalda pealmine varreosa – olenevalt sellest, kuidas paprika paremini püsti püsib. Piserda paprikad kergelt õliga ja maitsesta soolaga ning küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit või kuni need on pehmenenud. Samal ajal, kui paprikad küpsevad, haki seened ja tomatid ning kuumuta pannil u 10 minutit jooksul. Lisa hakkliha ja kuumuta veel paar minutit. Kõige lõpuks sega sisse kikerherned ja sega kogu komplekt pannil läbi. Lisa pesto ja vajuta ca pooled kikerherned kahvliga natuke lömmi. Sega kõik läbi, maitsesta vajadusel ja täida saadud seguga paprikad.
PS! Need võib lausa kuhjaga täita. Puista peale parmesan ja küpseta 180- kraadi juures veel umbes 20 minutit. Serveeri koos basiilikuga või peotäie rukolalehtedega.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

Scandinavian HOME

- aastast 2015 -