Retsept | Porgandi-ingveripüreesupp

Porgandi-ingveripüreesupp

Koostis:

4 suurt porgandit
1 kartul
1 sibul
1 küüslauguküüs
1 väike tükk värsket ingverit (umbes 2–3 cm)
500 ml köögiviljapuljongit
200 ml kookospiima
2 spl oliiviõli
Sool ja pipar

Valmistamine:

Koori ja tükelda porgandid, kartul, sibul ja küüslauk. Haki värske ingver peeneks. Kuumuta poti põhjas oliiviõli ja prae sibul ning küüslauk kergelt läbi, kuni need muutuvad klaasjaks. Lisa ingver, porgandid ja kartul ning kuumuta paar minutit, et maitsed avanevad. Vala peale köögiviljapuljong ja lase keema. Keeda madalal kuumusel 15–20 minutit, kuni köögiviljad on pehmed. Püreesta supp saumikseriga, kuni saad ühtlase tekstuuri. Lisa kookospiim ning maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta supp läbi, kuid ära lase keema. Serveerimisel võid peale raputada värsket peterselli või natuke tšillipulbrit.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa

Scandinavian HOME veebiajakiri toob teieni inspireerivaid kodusid, kaasaegseid sisekujundustrende ning uudiseid disaini ja arhitektuuri maailmast. Samuti leiate siit maitsvaid retsepte, praktilisi ilunippe, aiaplaneerimise soovitusi ja ideid reisimiseks.

jälgi meid siin

Scandinavian HOME

- aastast 2015 -

.