Terrassi mööbli ideed

Terrassi mööbli ideed

Aia või terrassi kujundamine ei piirdu ainult taimedega – õige terrassimööbel mängib samuti olulist rolli, luues mugava ja esteetilise väliala, kus saab nautida nii päikesepaistet kui ka vihma. Vastupidav ja ilmastikukindel terrassimööbel on just see, mida iga aiasõber vajab, et luua hubane ja funktsionaalne välikeskkond, mis peab vastu ka kõige ettearvamatumatele ilmastikutingimustele.

Valik vastupidavast materjalist mööbel

Terrassimööbli valikul on kõige õigem eelistada vastupidavast materjalist valmistatud esemeid. Ilmastikukindel mööbel, mis peab vastu ka vihmasele ilmale, on aiasõpradele tõeline kingitus. Näiteks puitmööbel, millel on kitsaste vahedega puuliistud, sobib eriti hästi, sest see disain võimaldab vihmaveel lihtsalt läbi voolata, vältides vee kogunemist ja materjali kahjustamist.

Punutud välimusega mööbel

Praegu on nii sisustus- kui ka ehituspoodides saadaval palju punutud välimusega terrassimööblit. Need mööbliesemed on väga kerged ja neid on lihtne üksteise peale ladustada, mis teeb nende hoiustamise ja paigutamise lihtsaks ja mugavaks. Punutud mööbel on lisaks praktilisusele ka visuaalselt atraktiivne, tuues aeda või terrassile stiilset ja ajatut võlu.

Lihtne hooldus

Terrassimööbli hooldamine ei pea olema keeruline. Punutud mööbliesemeid on võimalik puhastada lihtsalt vee ja seebiga, mis teeb nende hooldamise kiireks ja vaevatuks. Siiski tasub meeles pidada, et mööbli pehmeid osasid, nagu padjad ja katted, ei tohiks vihmase ilmaga õue jätta. Need tuleks viia kuivemasse kohta või katta veekindlate katetega, et vältida nende kahjustumist ja pikendada nende eluiga.

 

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.