Põhjamaade kliimasse sobivad element-puitkarkassmajad – Indecon Home

Põhjamaade kliimasse sobivad element-puitkarkassmajad – Indecon Home

Element- ja puitkarkassmajade populaarsus on viimastel aastatel oluliselt kasvanud, pakkudes inimestele kiiret, efektiivset ja paindlikku viisi oma unistuste kodu loomiseks. Üks silmapaistvamaid majade valmistajaid selles valdkonnas on kindlasti Indecon Home OÜ, Eesti ettevõte, kes on pühendunud kvaliteetsete ja innovaatiliste majade tootmisele.

Nende pühendumust kvaliteedile ja innovatsioonile on leidnud tunnustust mitte ainult Eestis, vaid ka rahvusvahelisel tasandil, mida tõestavad prestiižsed nominatsioonid nagu "Swedish Design Awards 2018" ja "Villapriset 2017" Rootsis. Need saavutused kinnitavad Indecon Home'i tugevat positsiooni Põhjamaade ehitusturul, mis pole mitte ainult funktsionaalsed ja vastupidavad, vaid ka esteetiliselt silmapaistvad ja kaasaegsed. Ligi 20-aastase kogemusega ja enam kui 100 edukalt valminud projektiga Eestis, Norras ja Rootsis on Indecon Home tõestanud, et suudab täita ka kõige nõudlikumate klientide ootused.

Indecon Home OÜ tootmisüksus asub Tallinna lähedal Soodevahel, kus 1200 m2 alal pakutase kõiki vajalikke tingimusi kvaliteetsete hooneelementide tootmiseks, välja arvatud aknad, uksed, trepid ja mööbel.  Tänu heale asukohale tagatakse tõhus logistika ja madalad transpordikulud.

Nende tehases valmivad erinevad hooneelemendid, sealhulgas individuaalprojektide ja tüüplahenduste alusel ehitatud eramud, kortermajad, ridaelamud, ühiskondlikud hooned, suvilaid, aiamajad ja saunad.

Kõik valmislahendused on kohandatud täpselt kliendi soovidele, pakkudes mitmesuguseid lahendusi – ühe-, poolteise- ja kahekorruselisi elementmaju, mis on projekteeritud sobima nii Eesti kui ka Skandinaavia kliimasse.

Ettevõtte teenuste portfell katab kogu majaehituse protsessi, alates projekteerimisest ja elementide ning moodulite tootmisest kuni hoonete püstitamise ja viimistlemiseni. Põhitegevus toimub järgmiselt: klient, kes tuleb nende juurde valmis maja arhitektuurse projekti või joonistega, saab esmalt hinnapakkumise. Pärast lepingu allkirjastamist alustatakse insener-tehniliste projektide ja tootmisjooniste koostamist, mille järel algab maja tootmis- ja ehitusprotsess.

Kui klientidel puudub selge visioon oma kodust, pakuvad nad konsultatsiooniteenuseid, et aidata luua täpselt nende vajadustele vastav ideaalne lahendus.

Millised on need sammud, mida peaksid teadma oma kodu tellimisel?

Kodu tellimine Indecon Home OÜ-st on sujuv ja läbimõeldud. Protsess algab kas kliendi arhitektuurse projekti alusel või lähitulevikus ka tüüpmaja lahenduse valikuga INDECON HOME kataloogist, mis sisaldab nende huvitavamaid projekte. Seejärel koostatakse eskiisjooniste põhjal esialgne hinnapakkumine ehitustöödele ja kohandatakse projekt vastavalt eelarvele. Enne ehitusloa taotlemist on oluline veenduda, et ehitustööd mahuksid planeeritud eelarvesse, vastasel juhul ei ole mõtet luba taotleda. Kui kõik detailid on paika pandud, algab tootmine ja vundamendi rajamine. Soovi korral võib klient ka ise vundamendi ehitamisega tegeleda. Kui majaosad on valmis toodetud, laadivad nad elemendid veokile ja need transporditakse ehitusplatsile kohale ning paigaldatakse, kusjuures ilmastikukindel majakarp pannakse tavaliselt kokku vaid paari päevaga. Järgmine samm on objekti- ja viimistlustööd, mis hõlmavad soovi korral kokkulepitult nii välis- kui ka sisetöid (küte, ventilatsioon, elekter, vesi-kanalisatsioon). Kui kõik kokkulepitud tööd on lõpetatud, kontrollivad nad teostatut ja allkirjastavad üleandmis-vastuvõtu akti. Samuti annavad nad üle kasutusloa taotlemiseks vajalikud dokumendid ning kasutus- ja hooldusjuhendid. See tähendab, et klient saab oma uue kodu võtmed kätte ilma tarbetu stressi ja viivitusteta.

Niiet kui otsid ettevõtet, kes suudaks pakkuda terviklikke ja paindlikke lahendusi sinu unistuste kodu ehitamisel, siis võta ühendust Indecon Home OÜ-ga. Nende kogenud meeskond aitab sul viia oma visioon ellu – alusta konsultatsiooniga ja tee esimene samm oma ideaalse kodu poole.

   

   

Indecon Home OÜ ettevõttega saab lähemalt tutvuda veebilehel indecon.ee. Hoia silma peal ka nende facebook kontol @Indecon Home OÜ ja Instagram kontol @indeconhome

Tekst/kujundus: indecon.ee, Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: indecon.ee

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ESIK

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.