Pisikese tüdruku magamistuba/mängutuba

Pisikese tüdruku magamistuba/mängutuba

Kitsas lastetuba, mille igapäevane elu tihti keerleb väikeste seiklustega ja mahtumatute mänguliste unistustega, on sisustatud nutikalt ja maitsekalt, et maksimeerida nii ruumi kui ka funktsionaalsuse tunnet. Tuba on oma piiratud mõõtmetes siiski väga hoolikalt läbi mõeldud, et pakkuda oma noorele elanikule hubast ja inspireerivat keskkonda.

Kõige silmatorkavamaks mööbliesemeks on musta tooni metallist voodi, mille minimalistlik ja kaasaegne disain kontrastib meeldivalt ruumi muude elementidega. See on mitte ainult praktiline, vaid ka visuaalselt väljendusrikas, andes toale oma iseloomu ja stiili. Voodi ümber on kasutatud õrna hallika tooni, mis katab seina ja loob optiliselt avaramat ruumitunnet, muutes isegi kõige kitsama toa avaramaks ja õhulisemaks.

Ruumi suuruse ja funktsionaalsuse maksimeerimise nimel on seinale paigutatud kolm puidust miniriiulit, millest ühel on ka klaasuks. Need riiulid, millel on väikesed avad, on loodud laste mänguasjade ja lemmiktegelaste hoidmiseks, muutes ruumi korrastatuks ja samal ajal võimaldades lihtsat ligipääsu kõikidele väikestele asjadele, mida noor elanik vajab. Iga riiul on värvitud erinevates toonides, mis ei ole ainult visuaalselt meeldivad, vaid ka praktilised, kuna nende värvid korduvad muudes ruumi detailides, luues harmonilise ja ühtse ilme.

Tuba on varustatud ka väikese valge raamaturiiuliga, mis on paigutatud voodi jalutsi seina külge, samuti on olemas riiul põrandal, pakkudes täiendavat ruumi raamatute ja teiste väikeste esemete hoidmiseks. Raamaturiiuli lihtne ja kerge disain aitab hoida ruumi avatud ja mitte üle koormatud, andes sellele samas praktilise funktsionaalsuse.

Põrandal asub valgeks värvitud puitpõrand, mille peal on mitmevärviline kaltsuvaip. See vaip mitte ainult ei lisa ruumile visuaalset soojust ja hubasust, vaid ka pehmendab jalgealust, luues mängulisema ja kodusema atmosfääri. Vooditekstiilide osas on valitud hele voodipesu, mis toob tasakaalu ja rahu väiksesse ruumi, vältides värvirohkuse tõttu ülekoormuse tunnet ja andes ruumile puhta ja värske välimuse.

Kokkuvõttes on see lastetuba suurepärane näide sellest, kuidas väikese ruumi kasutamine võib olla funktsionaalne, stiilne ja lastesõbralik, pakkudes samal ajal soojendavat ja inspireerivat keskkonda noorele elanikule.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

 

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist LASTENURK | LASTETUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.