Maitsekalt kujundatud looduslike toonidega magamistuba

Maitsekalt kujundatud looduslike toonidega magamistuba

Magamistuba, millel on laiad, avarad ja kõrged laed, on saanud täieliku uuenduse, mis viib igapäevaelu mugavuse uuele tasemele. Põrandat katab originaalne laudpõrand, millel on säilinud ajalooline unikaalsus. Põranda pind on läbinud põhjaliku puhastamise protsessi, mille käigus on eemaldatud kõik vanad mustused ja määrdunud osad. Lisaks on põrand toonitud heledatesse toonetesse, et luua visuaalne ühendus ülejäänud ruumiga ning anda sellele värske ja kutsuv välimus. Heledad toonid aitavad lisada ruumile avaruse ja kerge meelerahu, mis on kohane magamistoa sisustuse eesmärkidega.

Seinte värv on valitud külma halli tooni järgi, millel on omaette visuaalne mõju. See värv on hoolikalt valitud, et luua kontrast ja samas ka harmoonia kogu ruumi kujunduses. Valguse muutumine, olgu see siis loomulik päevavalgus või kunstlik öövalgustus, mängib seinal erinevate toonide ja varjunditega. Tulemuseks on pidev dünaamika ja elavus, kus seinad tunduvad aeg-ajalt heledamad või tumedamad, olenevalt valguse suunast ja intensiivsusest. See mänguline mõju mitte ainult ei muuda ruumi visuaalselt huvitavamaks, vaid lisab sellele ka sügavust ja isikupära.

Toa keskosas on kujundus hoolikalt läbi mõeldud, kasutades looduslikke toone, mis loovad rahustava ja tasakaalustatud atmosfääri. Erinevad vooditekstiilid, mööbel ja vaip on omavahel harmooniliselt seotud, et luua kooskõla ja ühtsus. Voodi, millel on efektne voodipeats, on ruumi keskpunkt, mille ümber on paigutatud hoolikalt valitud tekstiilid ja aksessuaarid. Voodi peats on mitte ainult visuaalselt muljetavaldav, vaid ka praktiline, pakkudes täiendavat mugavust ja stiili.

Kahe kuldse laualambi lisamine magamistuppa toob ruumi elegantsi ja soojust. Need lambid, millel on rafineeritud disain, ei ole lihtsalt valgusallikad, vaid ka kunstilised detailid, mis täiendavad ruumi stiili ja pakuvad sooja ja kutsuva valguse. Lampe saab kasutada mitte ainult praktilistel eesmärkidel, vaid need toovad esile ka ruumi sisekujunduse peened nüansid ja lisavad sellele luksuslikku viimistlust.

Magamistuba on loodud selliselt, et see pakub mitte ainult visuaalset naudingut, vaid ka praktilist mugavust. Igapäevaelu korralikuks ja meeldivaks korraldamiseks on ruumi kujunduses arvestatud iga detailiga, et saavutada harmooniline ja maitsekas lõpptulemus. Ruum kutsub üles lõõgastuma ja nautima oma aega, olles samas stiilne ja funktsionaalne. See magamistuba on tõeliselt hoolikalt läbi mõeldud, et pakkuda oma elanikule parimat võimalikku elukeskkonda, kus iga detail on omaette kunstiteos, mis peegeldab tähelepanu ja hoolivust.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist MAGAMISTUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.