Magamistuba, mille seinu katab efektne William Morris tapeet

Magamistuba, mille seinu katab efektne William Morris tapeet

Elutoa kaudu avanev uks kutsub teid astuma elegantsesse magamistuppa, kus silm puhkab hetkelise üllatuse ja võlu ees. Uks, millel on kahele poole avatavad hinged, paljastab uue ruumi imetabased detailid kohe, kui seda avatakse. Esiteks jääb silma William Morrise tapeet, mille lilleline muster on täpselt paigutatud, et andaks ruumile ainulaadse ja rafineeritud ilme. See tapeet ei ole lihtsalt seinaline kaunistus, vaid kunstiteos, mis toob esile iga mööbli ja detaili ilusa harmoonia, pakkudes visuaalset naudingut ja lisades elegantsi.

Taevasinise roseti all asuv lühter, mis ripub täpselt keskelt, on täiendatud valge laeliistu töötlusega, mis raamib lae ja tõstab tapeedi mustri rikkalikult esile. Lae ja tapeedi kooslus loob ruumile kerge ja avara tunde, andes kogu interjöörile luksuslikku särama. Laeliistud, oma lihtsa, kuid elegantse disainiga, lisavad veelgi suuremat sügavust ja sümboolikat, tugevdades kogu ruumi visuaalset tasakaalu.

Ruumis keskel seisab suur, tumedas toonis voodi, mille disain on modernne, kuid samas elegantselt ajatu. Selle voodi peale on valitud voodipesu, mis on valmistatud linasest kangast ja esindab värviliselt täpselt doseeritud paletti: telliskivi punane, beež, mustard ja valge. Need värvid on omavahel hästi kooskõlas, pakkudes meeldivat visuaalset kontrasti ja tasakaalu voodi tumedate toonide suhtes. Voodi peal on pehmelt kurrutatud voodipesu, mis kutsub üles pehmusesse ja rahu.

Voodi mõlemal küljel seisavad antiiksed öökapid, millel on suursugused laualambid, millel on klassikaline disain ja õrnalt kiirgav valgus. Need öökapid, koos oma ajatu välimusega, täiendavad magamistoa sisustust, luues ühtse ja harmoonilise terviku. Öökapide peal olevad lambid ei ole lihtsalt praktilised valgusallikad, vaid ka stiilsed aksessuaarid, mis lisavad ruumile soojust ja hubasust.

Voodi peatsis paikneb väike, antiikne peegel kuldse raami ja klassikalise kujundusega. See peegel, oma elegantse ja ajatu ilmega, ei ole lihtsalt peegel, vaid ka visuaalne aktsent, mis peegeldab kogu ruumi peeneid detaile ja lisab ruumile veelgi rohkem sügavust. Peegeldus, mille see peegel pakub, annab ruumile rohkem avarust ja šarmi. Ruumi akende sein, mida kaunistavad kaks suurt aken, laseb sisse loomulikku päikesevalgust, mis täidab toa heleduse ja energiat. Akende külge kinnitatud tumerohelised kardinad on oma tumedates toonides samaaegselt rikkalikud ja elegantsed, andes ruumile täiendava värvitooni ja tekstuurilise detaili. Need kardinad ei ole mitte ainult praktilised, et pakkuda privaatsust, vaid ka stiilsed, lisades kogu interjöörile sügavust ja iseloomu.

Voodi paremal küljel, seina ääres, asub mahukas riidekapp, mille tänapäevane disain ja praktiline ülesehitus tagavad, et kõik riideesemed ja voodipesu on korralikult paigutatud ja käepärast. See kapp, oma ruumikuse ja funktsionaalsusega, lisab toale täiendavat mugavust ja organiseeritust, tagades, et kõik vajalik on alati hõlpsasti kättesaadav. Kokkuvõttes on kogu ruum meisterlikult kujundatud, iga detail on hoolikalt läbi mõeldud, et pakkuda visuaalset naudingut ja praktilist mugavust. Koos tapeedi, mööbli ja valgustuse harmoonilise kombinatsiooniga, on see magamistuba tõeliselt elegantne ja kutsuv paik, kus iga element mängib oma osa, et luua täiuslik ruumikogemus.

Tekst/kujundus: Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: alvhem.com

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist MAGAMISTUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.