Koostis:
2 suurt punast peeti
1 supilusikatäis oliiviõli
1 tl harissa vürtsi
¼ teelusikatäit köömneid
sool ja pipar
hakitud petersell (valikuline)
2 spl riivitud parmesani
Valmsitamine:
Kuumuta ahi 200 kraadini . Vooderda küpsetuspann küpsetuspaberiga. Koori punane peet. Seejärel lõigake mõlemad otsad ära. Lõika peet viiludeks ja siis ribadeks, et need sarnaneksid friikartulitega. Laota peediviilud ahjupannile. Nirista neile oliiviõli ja sega kätega. Seejärel puista peale harissa vürtsi, köömneid ning näpuotsaga soola ja pipart. Röstige neid 200 kraadi juures 15-25 minutit, vahel neid segades. Et näha, kas friikad on valmis, torka need kahvliga läbi, nad peaksid olema mõnusad ja pehmed. Tõsta pann ahjust ja puista peale parmesani ning serveeri kohe oma lemmikkastme või dipikastmega.
Kui soovid avaldada reklaami,
võta meiega ühendust