Koostis:
700 g muskaatkõrvitsat
1-1,5l vett või puljongit (köögivilja)
1-1,5dl taimset piima
sool
pipar
kurkum
2 tk kirsstomatit
0,5 tk sibulat
1 spl oliiviõli
10 g seesamiseemneid
Valmistamine:
Tükelda kõrvits, pane pott tulele koos muskaatkõrvitsaga. Keeda kõrvitsat 15-20 minutit ja seejärel püreesta supp. Vala supi hulka taime koor/piim või siis vahukoor, ning kuumuta keemiseni. Maitsesta supp soola, pipra ning kurkumiga, viimasega ole ettevaatlik 1-2 tl on piisav, sest kui kurkumit palju lisada jääb mõrkjas maitse. Küpseta ahjus või pannipeal kirsstomatid ning prae sibul oliivi õli sees. Teravamate elamuste saamiseks võid hakkida sibula hulka punast tšillit ja küüslauku.
Serveeri supp kirsstomatite, praetud sibula ning seesamiseemnetega.