Jõulumeeleolus Rootsi maakodu ait

Jõulumeeleolus Rootsi maakodu ait

Kaunisse vanasse aita on loodud hubane istumisala jõuluõhtuks. Lund pole küll maas kuid see ei ole seganud hubase õhkkonna loomist.  Elumajaski võib näha üksikuid, aga olulisi jõulukaunistusi, mis lisavad igale ruumile õrna, kuid täpselt tabatud jõuluilme. Kogu see lihtne elegants mõjub mõnusalt koduselt.

Aida keskel seisab suur söögilaud, mis kaetud tagasihoidliku beeži laudlinaga. Laua ümber on naturaalsest puidust toolid, millele on asetatud pehmed lambanahad. Need loovad mõnusa ja hubase istumispaiga, kus saab külmast ilmast hoolimata nautida küünlavalguses soojust ja mugavust.

Põrandale on lisatud mitmeid kuuseoksi, mis lisavad ruumile efekti. Need ühtivad ukse juurest sisenedes kahe pärjaga: üks neist on valmistatud rohelisest samblast, teine kadaka okstest. Samuti on laua kohale rippu pandud suur pärg, mille kaunis rohelus harmoneerub lauale asetatud liivakarva lauanõudega.

Ruumi ühes nurgas seisev vana diivan, mis on üle kuhjatud erinevate tekstiilide ja patjadega, kutsub mugavalt istuma. Siin võib rahus istuda, juttu ajada või lihtsalt vaadata küünalde tantsivat valgust.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.