Veeda suvepuhkus Karukella puhkemajas

Veeda suvepuhkus Karukella puhkemajas

Suvekuumus on kohal ja lausa kutsub puhkusele! Karukella Puhkemaja Ida-Virumaal, Lüganuse alevikus, on täiuslik koht, mis valida endale püsivaks asendussuvilaks, kus kestlik luksus laseb nautida suve ja luua unustamatuid mälestusi.

See Rohelise Võtme ökomärgisega pärjatud puhkemaja sobib ideaalselt neile, kes hindavad kestlikku elustiili ja otsivad rahulikku ning mugavat peatuspaika.

Karukella Puhkemaja pakub viit privaatset tuba, mis mahutavad kuni kümme inimest, luues ideaalse ruumi nii sõpradega ajaveetmiseks kui ka väiksema tiimi meeskonna väljasõiduks. Majas on saun ja väliterrassil on 24/7 soe kuumaveebassein, ära jääb tüütu kütmine. Maja küljes on elektriautolaadija ja külaliste käsutuses söe- ja munagrilliga grillmaja.

Puhkemaja sisustus on samuti väga hoolikalt valitud ja koosneb ainult Eesti tootjate mööblist, luues tõeliselt kodumaise ja unikaalse atmosfääri. Diivanid on Ermatikost, tubade kirjutuslauad, öökapid, toolid, söögilauad ning diivani- ja telerilauad on valmistanud Skano. Pärnu Rager Tride on valmistanud tubadesse kušetid, Võru Empak tugitoolid ning köögitoolid ja laste söögitoolid on pärit Kardina kasevineerist mööblitootjalt Pixner. Balteco vann ja Saunamaailma saun lisavad luksust, samas kui Saare Põranda tammeparkett toob ruumidesse soojust ja elegantsi. Lisaks on rõhku pandud kõrgele unekvaliteedile, et tagada külalistele parim võimalik puhkus.

Karukella igast teisest külalisest saab püsiklient ja nõudlus populaarsetele perioodidele on suur. Suve nädalavahetused on välja müüdud, kuid nädala sees on veel ruumi.

Majast ei leia anonüümseid kujunduselemente, kõigel on oma tähendus või on kuidagi seotud omanikega. Tubade seintel on Tuulike Kivestu-Rotella joonistatud pildid, kus on lugu kahest pererahva kassist, kes veedavad erinevates aastaaegades mõnusasti koos aega. Esmapilgul vahest isegi ei märka, et valgel kassil on igal pildil silmad kinni ning tal on väikesed piimjalt kumavad tiivad, tuues ühel hetkel vaataja teadvusesse, et piltidele on kokku pandud endine ja praegune lemmikloom. Unenäopüüdja, tubade vaibad ja makrameed on perenaise Terje valmistatud ning peremees Jaanuse käsi on igal pool ehitusel ja viimistluses küljes olnud.

Kuna nende puhkemaja asub seiklusmaa südames, leiab kodulehelt laia valiku lahedaid ajaveetmisvõimalusi – Aidu Veeseikluskeskus, Kiviõli Seikluskeskus ja Ojasaare Golfiväljak on vaid mõned lähedal asuvad seikluskohad.

Perenaine koostab loogilise ajakava, kus lisaks majutusele on kõik aktiviteedid, söögid ja transport. Kõik teenused pannakse ühele arvele, vältides tüütut mitme osapoolega arveldamist. Ja muide, lemmikloomad on samuti oodatud – tähtis on, et keegi pereliikmetest maha ei jääks!

Karukella Puhkemaja: kõik on koos, kõik on olemas!

Karukella Puhkemajaga saab lähemalt tutvuda nende veebilehel karukella.ee. Hoia silma peal ka nende facebook kontol @Karukella puhkemaja ja jälgi kindlasti nende tegemisi ka nende Instagram kontol @karukella_puhkemaja

Tekst/kujundus: karukella.ee | Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: karukella.ee

Loe ja vaata kõiki retsepte rubriigist TRAVEL

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.