Lipuvabrik OÜ toob koju isikupära trükitud tekstiilidega

Ruukki Classic – ajatu teraskatus, mis sobib igale kodule ja stiilile

Kui teie kodu vajab värskendust või tunnete, et olemasolev interjöör vajaks elavamat aktsenti, kuid traditsiooniline renoveerimine tundub liiga aeganõudev ja kulukas, siis võib trükitud kangaste kasutamine olla suurepärane lahendus tänu Lipuvabrik OÜ-le. Trükitud kangad pakuvad suurepärast alternatiivi suurematele muudatustele, avades tee lõpututele loomingulistele lahendustele. See võimaldab igaühel luua oma kodus eripärase ja isikupärase keskkonna, mis peegeldab täpselt omaniku maitset, stiilitunnetust ja isiklikke eelistusi.

Kujunduse värskendamine ei tähenda alati suurte mööbliesemete vahetamist või seinte ümber värvimist. Väikeste ja läbimõeldud detailidega on võimalik saavutada muljetavaldav tulemus, mis muudab ruumi iseloomu terviklikult. Just siin astuvad esile trükitud kangad, mille abil saab väikeste, kuid mõjuvate elementide abil luua täiesti uus atmosfäär.

Kõik algab inspiratsioonist – see on koht, kus ideed sünnivad ja unistused teoks saavad. Inspiratsiooniallikad võivad olla väga erinevad: see võib tulla teie isiklikest mälestustest, loodusest, kunstist või isegi möödunud aegade esemetest. Võib-olla meenub teile vanaema kleit, millel oli eriline muster, või mõni vana foto, mis kutsub esile sooje tundeid ja mälestusi. Need väiksed detailid võivad saada uue elu läbi trükitud kangaste, mis toovad teie interjööri uusi mustreid, värve ja tekstuure. Kujutlege, kuidas ajalooline muster või ikooniline foto saab modernsema tõlgenduse ja kuidas see muutub uueks esteetiliseks elemendiks teie kodus.

Näiteks võib rääkida Ilme Rätsepa loomingust, kus vana ja uus kohtuvad, luues midagi täiesti erakordset. Tema originaalpiltidest inspireeritud trükifailid ei ole pelgalt tavalised graafilised failid, vaid kujutavad endast silda mineviku ja tänapäeva vahel, tuues vanad mustrid ja motiivid taas ellu uues ja värskes võtmes. Need mustrid, mis on tõlgendatud tänapäevaste värvilahenduste ja graafiliste elementidega, annavad igale tootele uue tähenduse, olgu selleks siis mööbliese, kardinad või dekoratiivpadjad. Pildid räägivad enda eest – näete, kuidas meie projekti käigus värskelt trükitud kangaste abil anti uus elu vanadele toolidele ja lambikuplitele. Vanad toolid, mis olid varem väsinud ja oma särtsakuse kaotanud, said täiesti uue ilme, kui nendele valmistati uued ja värsked kattekangad. Samuti muutusid vanad lambikuplid uueks, kui need kaeti samade trükifailide põhjal valmistatud kangastega, mis loovad ruumi ühtse ja harmoonilise meeleolu. Kuid see on ainult algus – trükitud kangad ei piirdu ainult mööblikatte vahetusega. Sama mustri ja stiiliga valmistati juurde kardinad, padjad, laudlinad, linikud ja isegi piknikutekid. Nii sündis kogu interjöörile terviklik ja sidus ilme, kus iga detail täiendab teist, luues harmoonilise terviku.

Trükitud kangaste kasutamine ei ole mitte ainult kiire ja taskukohane lahendus, vaid ka tõhus viis, kuidas oma kodus suurimaid muutusi saavutada väikeste detailidega. Selle meetodiga on võimalik uue elu sisse puhuda isegi neile esemetele, mida varem oleks ehk peetud vanamoodsaks või väsinuks. Lisaks toovad kangad kodusesse interjööri uusi värve, mustreid ja tekstuure, mis aitavad ruumi ilmet täielikult muuta. See annab teile võimaluse väljendada oma loomingulist nägemust ning muuta kodu veelgi isikupärasemaks ja kutsuvamaks. Lisaks esteetilistele aspektidele on trükitud kangaste kasutamine ka praktiline. Kangaid on lihtne hooldada, neid saab vahetada vastavalt hooajale või meeleolule ning nad lisavad kodu sisekujundusele pehmust ja soojust. Trükitud kangastega saab igaüks muuta oma eluruumi kohaks, mis kajastab nende isiklikke mälestusi, unistusi ja loovust, ilma et oleks vaja suuri ümberkorraldusi või kulukaid projekte.

Lipuvabrik OÜ pakub laia valikut teenuseid, mis hõlmavad lisaks lipu- ja tekstiilitootmisele ka erilahendusi ning kohandatud teenuseid. Ettevõttelt saab tellida lippe ja liputarvikuid, samuti rentida lippe vastavalt vajadusele. Lipumastide transport, paigaldus ja hooldus tagavad, et kõik vajalikud tööd saaks tehtud professionaalselt ja muretult. Pakutakse ka lippude parandamise ja naelutamise teenust, mis aitab pikendada toodete kasutusiga. Kangale trükkimise teenus võimaldab luua ainulaadseid disaine erinevatele materjalidele. Lisaks pakutakse mitmesuguseid õmblustöid ning peenemat käsitööd, nagu tikkimine ja graveerimine. Lisaks saab tellida ka kujundustöid, mis võimaldavad luua täiesti unikaalseid lahendusi vastavalt kliendi soovidele. Erilahendused ja kohandatud tooted tagavad, et iga tellimus vastab täpselt kliendi nõudmistele ja ootustele.

Lipuvabrik tegemistega saab lähemalt tutvuda veebilehel lipuvabrik.ee. Hoia silma peal ka nende facebook kontol @Lipuvabrik

Tekst/kujundus: Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: lipuvabrik.ee

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ESIK

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.