Stiilipuhas katusekorteri interjöör

Selles maitsekalt renoveeritud kahetoalises katusekorteris on iga detail põhjalikult läbi mõeldud, pakkudes kaasaegset, stiilset ja mugavat elukeskkonda. Korter paistab silma eelkõige oma läbimõeldud lahenduste poolest, kus minimalistlik disain on kombineeritud praktilisusega. Elutuba ja magamistuba moodustavad huvitava kombinatsiooni, mis ühtib hästi kogu korteri avatud ja valgusküllase planeeringuga. Erinevaid ruume eristavad just läbipaistvad ja kerged elemendid, andes korterile veelgi avarama tunde. Köök, mis on osa avatud planeeringuga elutoast, loob oma lihtsuse ja elegantsusega tervikliku mulje, kus iga element on omavahel kooskõlas.

Köögi südameks on hoolikalt valitud, funktsionaalne mööbel, mille disain on viidud minimalistlikkuseni – kapid on ilma käepidemeteta ja töötavad innovaatilise "push-to-open" mehhanismi abil, mis muudab nende kasutamise mugavaks ja sujuvaks. Töötasapinnaks on valitud luksuslik marmor, mille tekstuur ja peen elegants annavad köögile rafineeritud välimuse. Marmorist pind on rikastatud erinevate taimede ja maitsetaimedega, mis loovad köögis värske atmosfääri ning samal ajal täidavad praktilist rolli. Need taimed on paigutatud viisil, mis lisab ruumile elu ja värvi, olles samal ajal osa üldisest funktsionaalsusest.

Söögiala on selle korteri üks muljetavaldavamaid osi. Kontrastina köögi kaasaegsele ja minimalistlikule joonele on valitud robustne antiikne söögilaud, mille tumedast puidust tekstuur toob valgesse interjööri julge aktsendi. Selle antiikse laua ja modernsete toolide kombinatsioon lisab ruumile eripära ning tasakaalustab selle üldist visuaalset harmooniat. Söögilaud pole mitte ainult pilgupüüdja, vaid loob ka intiimse ja kutsuva atmosfääri igapäevasteks toidukordadeks. Laudale asetatud stiilsed lauanõud ja aksessuaarid lisavad interjöörile viimase lihvi, kus igal detailil on oma koht ja roll.

Elutoa osa on kujundatud hubaseks istumisnurgakeseks, mis sobib suurepäraselt hommikukohvi nautimiseks või lihtsalt vaikseks ajaviiteks. Istumisnurk on täpselt niivõrd tagasihoidlik ja diskreetne, kui vaja, ning samas piisavalt stiilne ja mugav, et seal oleks hea puhata ja lõõgastuda. Mööbli valikul on lähtutud lihtsusest ja kasutusmugavusest, mis ei röövi ruumilt liialt palju tähelepanu, vaid pigem täiendab kogu korteri esteetikat.

Magamistuba esindab julguse ja läbimõelduse kombinatsiooni, mis rikastab kogu korteri atmosfääri. Sellise lahendusega magamistuba toob kaasa ootamatu, kuid meeldiva muutuse tavapärasest ruumikujundusest. Magamistuba, mis on küll väike ja mahutab peamiselt suure voodi, paistab silma oma avara ja õhulise olemusega tänu klaasist seintele ja ustele. Klaasist ruudustikuga seinad lisavad magamistoale visuaalselt ruumi ja valgusküllasust, mida tavaliselt väikestes korterites napib. Valguse liikumine üle korteri on sujuv ja loomulik, võimaldades valgusel vabalt levida magamistoast elutuppa ning luues seeläbi ruumis harmoonilise ja avatud tunde.

Korter tervikuna mõjub suursuguselt tänu oma detailitäpsusele ja harmoonilisele sisekujundusele, kus vanad ja uued elemendid loovad meeldiva tasakaalu. Tänu sellele hoolikalt läbimõeldud interjöörile, muutub korter mitte ainult ilusaks elukohaks, vaid ka hubaseks pelgupaigaks, kus iga nurk on loodud mugavust ja stiili silmas pidades.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist INTERJÖÖRID INSPIRATSIOONIKS

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.