Vana maja, võluv, 62-ruuduse linnakorteri esik

Vana maja, võluv, 62-ruuduse linnakorteri esik

Sisenedes ukse kaudu, avanevad esimesed muljed, mis viivad teid ajas tagasi, samas kui stiilsed detailid toovad esile mineviku elegantsi ja tänapäeva hubasuse. Kohe ukse avamisel teretab teid vana retro mööbli kolektiivne mõistus, mille kõrval ripub kaunis William Morrise tapeet, mille muster on ühtaegu ajalooline ja ajatu. See tapeet, millel on kuldse liilia motiiv, mitte ainult ei kaunista seina, vaid loob sooja ja tervitava atmosfääri, mis täidab kogu ruumi iseloomuga, mis on nii võrratu kui maitsekas.

Siinsete omanike soov on luua keskkond, kus vana ja uus elavad harmoonias. Nad on oskuslikult ühendanud taaskasutatud mööbli uue mööbliga, luues eklektilise, kuid samas ühtse disaini, kus iga ese räägib oma lugu. Esikusse on jäänud kõik originaalsed, sisse ehitatud kapid, mis on värvitud peene valge värvitooniga, et tagada kooskõla ja visuaalne rahu. See lubab esiku seinal silma paista, kus tapeedi kaunis muster, kuigi osaliselt peidetud, tõuseb esile oma ainulaadses ilus.

Kogu ruumi põrandaid katab originaalne puidust põrand, millel on säilinud oma ajalooline olemus. Puidust põrandad on restaureeritud ja kaetud valge lakiga, andes neile uue elu ja sära, kuid säilitades nende ajaloolise ilu ja sooja loomuse. See valge lakikate mitte ainult ei kaitse pinda, vaid loob ka värskendava ja kaasaegse kontrasti vanade elementidega, lisades kogu ruumile puhtuse ja selguse. Iga samm põrandal viib teid läbi ajaloost tänapäeva, olles samas tõendiks omanike hoolikast valikust ja armastusest ainulaadsete sisustusdetailide vastu.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.