Alternatiiv: Kui meigieemaldaja saab ootamatult otsa

Alternatiiv: Kui meigieemaldaja saab ootamatult otsa

Kui sul on ootamatult saanud meigieemaldaja otsa, võid proovida ajutiselt mõnda looduslikku alternatiivi. Näiteks võid kasutada kookosõli või oliiviõli meigi eemaldamiseks. Lisaks võid proovida veel ka mandli-, avokaado- või jojobaõli. Kõik need õlid on looduslikud ja niisutavad ning aitavad eemaldada meiki efektiivselt.

Kanna väike kogus õli vatipadjale või otse näole ning seejärel puhasta õrnalt meik ära. Pärast seda võid nägu loputada veega ja kasutada niisutavat kreemi. See aitab taastada naha niiskustasakaalu ja hoida nahka pehme ning niisutatuna pärast meigi eemaldamist. Oluline on meeles pidada, et õlide kasutamine võib olla rasvasema tundega, seega võid vajadusel nägu veelkord veega loputada.

Samuti võid proovida kasutada aloe vera geeli, mis on looduslik ja nahka rahustav. Selle looduslikud omadused aitavad õrnalt eemaldada meigi jäägid nahalt, samal ajal nahka niisutades ja rahustades. Lihtsalt kanna õrnalt Aloe vera geeli näole, masseeri õrnalt ringjate liigutustega ja seejärel loputa nägu leige veega. Kui nahk tundub peale veega pesemist endiselt rasvane, loputa nägu veelkord veega. Aloe vera geel on nahale õrn ja ohutu ning sobib ka tundlikule nahale. Lisaks sellele võib see aidata leevendada põletikku ja ärritust, muutes naha siledaks ja värskeks pärast meigi eemaldamist.

Jäta meelde, et tegemist on ikkagi ajutise lahendusega!

Pikaajaliseks lahenduseks võiks eelistada spetsiaalselt näole mõeldud meigieemaldajaid, kuna need on formuleeritud spetsiaalselt nahahoolduseks ning võivad olla tõhusamad ja nahasõbralikumad pikemaajalisel kasutamisel.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.