Klaaslahendus.ee: Teie kodu klaaslahenduste ekspert

Tutvustame teile ettevõtet klaaslahendus.ee, kus kohtuvad unikaalsus ja kvaliteet, et luua sinu koju võrratuid interjööri lahendusi.  Nende professionaalne meeskond tegeleb nii dušinurkade, saunade, fotoklaaside kui ka klaasist seinte müügi ning paigaldusega, pakkudes samal ajal individuaalset lähenemist igale kliendile. Klaaslahendus.ee eesmärk on kujundada sinu kodu tõeliseks unistuste oaasiks, kus sa saad lõõgastuda ja end eriti hästi tunda. Nad on nagu võlurid, kes muudavad tavalised dušinurgad ja saunad tõelisteks kunstiteosteks.

Järgmiseks tutvumegi nende pakutavate klaasilahendustega lähemalt.

Fotoklaas köögi tagaseinale

Köögi tagasein on oluline osa igas koduköögis, kuid see võib olla ka rohkem kui lihtsalt funktsionaalne element - see võib olla ka kunstiteos ja isikupärase kujunduse avaldus. Selleks, et tuua kööki iseloomu ja unikaalsust, pakub Klaaslahendus.ee mitmeid loomingulisi lahendusi köögi tagaseina kujundamiseks, alates fotorealistlikest piltidest ja tsitaatidest kuni mustrite ja materjalide imitatsioonideni, nagu kivi, marmor ja puit, võimalused on lõputud. Kõik see aga annab köögi interjöörile just erilise ja isikupärase puudutuse, muutes ruumi elavaks ja pilkupüüdvaks.

Dušisein

Dušiseina klaas on klaassein, mis valmib täpselt kliendi soovitud mõõtude järgi, kus materjali osas on võimalik kasutada nii lamineeritud, karastatud, prinditud, mustriga, toonitud või tavalist float (kirgast) klaasi. Kujutage ette hommikust päikest, mis särab läbi klaasi, luues vannituppa imelise valguse mängu.

Need õhulised ja stiilsed dušiseinad lisavad teie vannitoale justkui maagilise puudutuse. Klaasi läbipaistvus võimaldab valgusel vabalt ruumi tungida, muutes iga duši all käimise tõeliseks elamuseks. Lisaks visuaalsele ilule pakuvad klaasist dušiseinad ka praktilist kasu. Nende lihtne hooldus muudab igapäevase koristamise muretuks tegevuseks ning nende vastupidavus tagab nende pikaealisuse. Klaasist dušiseinad on tõeline näide sellest, kuidas funktsionaalsus ja esteetika võivad ühineda, luues ruumi, kus iga duši all käik on tõeline nauding. Need elegantse disaini ja praktilise kasuteguriga valmivad dušiseinad on just see, mida vajate, et muuta ka oma vannituba tõeliselt imeliseks paigaks, kus alustada igat päeva värskendava tujuga.

Klaaslahendus.ee on loonud ja paigaldanud üle 1000 erineva lahenduse.

Klaasist vahesein

Klaasist vaheseinad on justkui ruumi muundurid, mis avardavad piire ja lisavad igasse keskkonda valgust ning avarust. Need sobivad suurepäraselt nii kodudesse kui kontoriruumidesse, luues samal ajal elegantseid ja kaasaegseid lahendusi ruumide eraldamiseks. Klaasi läbipaistvus annab võimaluse valguse vabaks liikumiseks, muutes ruumi õhuliseks ja avatuks. Lisaks esteetilisele ilule pakub klaas ka vastupidavust ja turvalisust, olles samal ajal kerge hooldada. Klaasist vaheseinad on ideaalne valik neile, kes soovivad ruumikust, stiili ning funktsionaalsust ühendada ühes elegantse disainiga lahenduses.

Nii, et kui otsite unikaalseid ning kvaliteetseid klaasilahendusi, mis eristuksid massist, siis võib Tempered Glass OÜ, klaaslahendus.ee olla just teie jaoks õige valik, kes aitab teil oma unistused ellu viivad.

Kogu Tempered Glass OÜ teenustega saab tutvuda nende kodulehel klaaslahendus.ee. Hoia silma peal ka nende facebook kontol @Klaaslahendus.ee , kus leiab väga palju fotosid, nende tehtud töödest. Ja jälgi kindlasti nende tegemisi TikTok kontol @klaaslahendus.ee

Tekst/kujundus: Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta | Tootefotod: klaaslahendus.ee

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ESIK

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.