Jõuludeaegne magamistuba

Jõulud terrassil

Jõulude aeg toob endaga kaasa soovi kaunistada oma kodu, sealhulgas magamistuba. Kui armastad jõulude ajal oma ruume ehtida, on sul mitmeid võimalusi, kuidas luua soe ja pidulik atmosfäär.

Tänapäeval on e-poodides ja sisustuspoodides saadaval mitmekesine valik jõuluteemalisi voodipesusid. Kuid jõulutunde loomiseks ei pea alati piirduma vaid temaatilise voodipesuga. Erinevaid klassikalisi värve kombineerides ja lisades mõned jõuluteemalised detailid, saad luua unikaalse ja hubase magamistoa.

Näiteks võid valida klassikalise punase ja valge voodipesu ning täiendada seda roheliste elementidega, nagu lihtsad jõulupärjad. Veidi mängulisust annab voodiotsas riputatud efektne jõulusokk, mis toob lastemeelsust ja rõõmu. Samuti on hea mõte tuua magamistuppa kaunistuseks vaas kuuseokstega või isegi pisike jõulupuu, mille saad kaunistada lihtsate jõulutuledega.

Ära unusta ka voodipeatsi kaunistamist. Üks lihtne eukalüpti okstest pärg võib lisada ruumile värskuse ja pidulikkuse. Sellised detailid aitavad luua hubase keskkonna, kus on mõnus veeta jõuluaega ja nautida pühade õhkkonda.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.