Nurme Looduskosmeetika kinkekarbid: Kui sa arvasid, et sokid on parim kingiidee…

Kujutage ette jõululauda, kus kõik teie kallid ja veidrad sugulased on kogunenud – onu Jaan, kes väidab end olevat aiahaldjas, veli Peeter, kes puhub saksofoni paremini kui tuulik ja vanaema Õie, kelle kohvi joomise harjumus on saavutanud murettekitavad mõõtmed. Just neid põnevaid isiksusi silmas pidades oleme kokku pannud Nurme Looduskosmeetika kinkekomplektide juhendi. Ükskõik kui eriline on teie sugulane, on meil just temale sobiv kingitus!

1. Onu Jaan – Aiaguru: Magneesiumikomplekt
Pärast seda, kui ta proovis oma roose magneesiumiõliga pritsida (seda ei soovita!), avastas ta selle mõju oma lihastele. "Kurat, see töötab paremini kui naabri Virve hobusesalv," hõiskas ta.

2. Veli Peeter – Saksofoni virtuoos: Meeste kehahoolduskomplekt
Jah, Peeter võib saksofoni mängida, aga duši all hakkab ta esitama ooperi aariate kavereid. Nüüd, meeste šampooni ja dušigeeliga, lõhnab ta vähemalt nagu Pavarotti!

3. Vanaema Õie – Kohvisõltlane: Näohoolduskomplekt
Ei, Õie ei saa neid juua! Kuid vähemalt saab ta nüüd oma nägu kohelda sama hästi kui oma hommikust kohvitassi.

4. Tädi Merle – Juuste džungli valitseja: Juuksehoolduskomplekt
Tädi Merle, kelle juuksed võiksid olla omaette loodusime, on pidevalt otsimas uusi viise, kuidas oma lopsakat lokimerd taltsutada. Kas lavendli rahustavad omadused hoiavad koid sellest harakapesast eemal? Või lisab rosmariin just selle õige sära, mis paneb kõik kadestama? Üks on kindel – selle kinkekomplektiga on Merle jõulud kindlasti erilised!

5. Värsked lapsevanemad Liis ja Mart – Magamatuse maratoni meistrid: Beebide kehahoolduskomplekt
Liis ja Mart pole maganud alates päevast, kui nende kodu vallutas nende armas pisike kisakõri. Vähemalt lõhnab nende pisike printsess nüüd imeliselt, isegi kui nende enda aroom sarnaneb elavale zombile.

6. Naabrinaine Kati – Päikeseprillidega talvel: Kehahoolduskomplekt Särtsakas Apelsin
Igaüks teab, et kui talv pärale jõuab ja lumi kõik katab, näeb Katit ikka ainult päikeseprillidega, olgu ilm milline tahes. Kas see on stiilivalik või lihtsalt armastus suve vastu, keegi ei tea. Kuid Särtsaka Apelsini kehahoolduskomplektiga on Katil võimalus tuua päikesepaiste igasse halli talvepäeva ja lõhnata seejuures imeliselt. Kes teab, võib-olla inspireerib see komplekt teisigi omale päikeseprillid pähe tõmbama ja talvel suvemeeleolus ringi liikuma!

Jõulukuul leiavad unimütsid Nurme kinkekarbid Selverist, Prismast, Maximast, Rimist, Coop Maksimarketitest ning teiste hästi varustatud edasimüüjate juurest.

Kaunist jõuluaega soovib Nurme!

Tekst/kujundus: nurme.eu / Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: nurme.eu

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ESIK

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.