Stiilne ja energiasäästlik: Small Houses peegelklaasidega minimajad

Stiilne ja energiasäästlik: Small Houses peegelklaasidega minimajad

Kui otsid elegantset ja isikupärast lahendust suvekodu, külalistemaja või sauna ehitamiseks, tasub kaaluda Small Houses energiasäästlikke peegelklaasidega minimaju. Need modernsed minimajad on mitte ainult stiilsed ja kvaliteetsed, vaid ka energiatõhusad, pakkudes väikseid kommunaalkulusid. Lisaks ei vaja nende ehitamine keerukat ehitusluba.

Peegelklaasidega minimajad on muutunud populaarseks tänu oma uuenduslikule disainile ja praktilisusele. Small Houses toodab oma maju soojades ja kuivades tingimustes, tagades kõrge ehituskvaliteedi ja pikaealisuse. Tootmises kasutatavad materjalid on kõik sertifitseeritud ja kvaliteetsed, mis peegeldub ka lõpptoodetes. Iga maja valmib 6-12 nädalaga, mis on kiire ja mugav lahendus igale kliendile.

Small Houses pakub nelja erinevat projekti, sealhulgas luksuslikke minivillasid, elumaju ja saunu. Lisaks on võimalik tellida ka Minivilla Luxury Cube, millega kaasneb majutusteenuse frantsiis, mis võib pakkuda passiivset lisatulu kuni 5000 eurot kuus. Kõik projektid on kliendikesksed, pakkudes võimalust valida endale meelepärased lisad ja materjalid, mis teevad iga maja unikaalseks.

Minimajade välisviimistluses kasutatakse kõrgpeegeldavat klaaspaketti Mirastar, mis pakub privaatsust ja avarust. Majade konstruktsioon on valmistatud vastupidavast terasest, millele kehtib 10-aastane garantii. Katusematerjalidena saab valida kvaliteetse tõrvapapi või klassikalise kelpkatuse vahel, mis tagavad ilmastikukindluse ja stiilse välimuse.

Siseviimistluses rõhutakse luksuslikele ja vastupidavatele materjalidele, nagu keraamilised plaadid, kvaliteetne köögimööbel ja efektsed valguslahendused. Näiteks hõljuv voodi, mille all paiknev LED-valgustus loob visuaalse illusiooni, et voodi on justkui õhus. Pesuruumides kasutatakse libisemiskindlaid plaate ja premium-klassi sanitaartehnikat, mis muudavad ruumi praktiliseks ja stiilseks.

Saunade siseviimistluses kasutatakse termotöödeldud haava ja radiata mändi, mis lisavad ruumile soojust ja luksuslikku välimust. Erilise mugavuse tagab Saunum Base S ventilatsiooniseade, mis ühtlustab õhuniiskuse ja temperatuuri, pakkudes mahedamat leili ja pikemaid saunaseansse. Huum Hive keris saunaruumis, millel on suur kivide mahutavus ja viieaastane garantii, lisab traditsioonilist saunaelamust.

Terrassidel kasutatakse termotöödeldud mändi, mis on vastupidav ja stabiilne, tuues esile puidu kauni kuldpruuni tooni ilma kemikaale kasutamata.

Small House minimajad on paigaldusvalmis ja saabuvad tehasest ühes tükis. Vajadusel pakutakse ka täislahendust, mis hõlmab kommunikatsioonide ühendamist. Iga projekt valmib koostöös kliendiga, tagades individuaalse ja läbimõeldud lahenduse, mis vastab kliendi soovidele ja vajadustele. See on ajatu, funktsionaalne ja keskkonnasõbralik viis luua oma unistuste elupaik.

   

   

SMALL HOUSES ettevõttega saab lähemalt tutvuda veebilehel smallhouses.ee. Hoia silma peal ka nende facebook kontol @Smallhouses.ee ja Instagram kontol @smallhouses.ee

Tekst/kujundus: Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: smallhouses.ee

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ESIK

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.