Kui armastad pruuni, halli ja valget, siis see magamistoa lahendus võiks meeldida sulle

Kui armastad pruuni, halli ja valget, siis see magamistoa lahendus võiks meeldida sulle

Ruumikas ja avar magamistuba, mille interjöör on peenelt halli tooni, kutsub endasse rahu ja tasakaalu. Selle ruumi atmosfäär on rahu ja tasakaalu kehastus, kus iga detail on hoolikalt läbimõeldud, et luua ühtne ja harmooniline keskkond. Pehmed hallid seinad loovad sooja ja mõnusa miljöö, milles iga element paistab välja oma harmoonias ja elegantsuses.

Seinal on ilmekalt esindatud pruuni tooni String seinariiuli süsteem. See disainielement, mille mitmekesised riiulid ja avarused on täis raamatuid, lilli, taimi ja nipsasju, ei ole ainult praktiline lahendus hoiustamiseks, vaid ka visuaalne nauding. Iga riiul, täis oma lemmikraamatuid, räägib loo lugemisrõõmust ja teadmiste janust. Raamatud on hoolikalt ritta pandud, nende köited ja seljad loovad kauneid kompositsioone. Läheduses asuvad lillepotid ja taimed annavad ruumile elujõudu ja värskendust, lisades sellele elavat roheline tooni. Nipsasjakeste hulgas on mõningad isiklikud mälestused ja armsad pisikesed esemed, mis lisavad ruumi soojust ja isikupära.

Lakke on paigaldatud stiilne laelamp Taklampa Empire, mille valge linasest kangas ei ole mitte ainult valgusallikas, vaid ka kunstiteos. Lamp, oma lihtsa ja elegantse disainiga, ühendab voodipesu ja ülejäänud ruumi interjööri, luues ühtse visuaalse kogemuse. Lampi pehme valgus täidab ruumi õrnalt, luues sooja ja kutsuva õhkkonna, mis täiendab magamistoa rahu ja lõõgastuse tunnet.

Puitpõrand, mille loomulikud tekstuurid ja värvid on omamoodi kunstiteos, on kaetud kauni pehme villase vaibaga. See vaip, millel on pehme ja tihe tekstuur, pakub suurepärast mugavust ja soojust, eriti kui astud paljajalu hommikuvalguses. Vaip tundub nagu kallis kingitus, mis annab iga sammuga mõnusa pehmuse ja rahu, ning toob juurde lisamugavust ja hubasust.

Voodi peats on kaunistatud ainulaadse juhtmega pirnlampiga, mis on ideaalne valgusallikas öiste lugemishetkede jaoks. See lamp on lihtsalt paigutatud, et anda täpselt vajalikku valgust, mis ei ole liiga eredalt pimestav, vaid piisav, et anda sooja valguse voodis lesimise ja lugemise ajal. Lampi valgus loob intiimse ja rahuliku atmosfääri, mis muudab lugemishetked veelgi meeldivamaks. Kokkuvõttes on see magamistuba ideaalne koht, kus iga detail on hoolikalt läbimõeldud, et luua rahulik ja mõnus keskkond, kus iga päev on täis rahu ja lõõgastust. Rikkalikud tekstuurid, hoolikalt valitud värvid ja oskuslikult paigutatud esemed loovad keskkonna, kus igas hetkes peegelduvad harmoonia ja esteetiline nauding.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

 

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist MAGAMISTUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.