Modernne disain vanas väärikas majas

Kuidas kujundada skandinaavia stiilis magamistuba?

Aastast 1888 pärinev väärikas maja on oma pika ea jooksul säilitanud oma ainulaadsuse ja väärikuse, olles tänaseks tunnistajaks ajaloole, mille jäljed on säilinud igas detailis. Maja seinad ja laed kannavad endas ajastu tuntud disaini elemente – elegantsed ja kunstipärased ornamentide mustrid, mis räägivad lugusid ammustest ajadest ja annavad aimu, milline oli tolleaegne stiilitunne. Need kaunid dekoratiivsed elemendid, hoolikalt nikerdatud ja auga säilinud, on nagu aknad ajaloosse, avades vaatepildi mineviku elegantsile.

Üks maja kõige meeldivamaid ruume on magamistuba, kus on sujuvalt ühendatud lihtne ja puhas skandinaavia disain ning kaasaegne, tänapäevane mööbel. Skandinaavia stiili lihtsus ja praktilisus kohtuvad siin kõrgläikega pinnaga mööblitükkidega, mis annavad ruumile modernse ja stiilse ilme. Tuba on hoolikalt kujundatud, et luua rahulik ja hubane õhkkond, mida soodustavad voodipesud, mille materjaliks on pehme lina, samuti erinevad tekstiilesemed, mis kaunistavad tugitooli ja nagide pindasid.

Väärika magamistoa interjööri täiendavad kaunilt punutud meriheinast korv, milles elavad rohelised taimed, lisades ruumile värvi ja elu. Need taimed toovad endaga kaasa värskendava ja elava elemendi, mis rikastab ruumi oma roheluse ja eluandvuse kaudu. Seintele on paigutatud mõned põhjamaast inspireeritud fotod, mis toovad esile põhjamaade rahu ja loomuliku ilu, täiendades magamistoa kujundust ja luues harmoonilise visuaalse koosluse.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.