Maitsekas lahendus- klaasseinaga magamistuba

Maitsekas lahendus- klaasseinaga magamistuba

Korteri magamistuba on peenelt eraldatud söögitoa alast, kasutades klaasitud ruudumustriga seina, mis mitte ainult ei defineeri ruumidevahelist piiri, vaid annab ka visuaalselt avara ja modernse mulje. See klaasitud sein on suurepäraselt välja töötatud, et rõhutada korteri lae erakordset kõrgust, mis ulatub 3,4 meetrini. Sellise kõrguse tõttu ei jää sein vaid lihtsaks eraldusjooneks, vaid muutub tõeliseks ruumiloojaaks, luues avaruse ja õhulisuse tunnet, mis muudab kogu korteri sisekujunduse eriliselt silmapaistvaks.

Magamistuppa pääseb läbi avatud klaasitud liugukse, mis mitte ainult ei soodusta ruumide vahelist sujuvat üleminekut, vaid lisab ka elegantsi ja tänapäevast stiili. See läbipaistev lahendus võimaldab valgusel vabalt voolata, andes magamistoale loomuliku ja sooja helguse, mis sobib ideaalselt ruumi öisteks hetkedeks. Külaliste kohalolekuga arvestades on korteriomanikud hoolitsenud, et säilitada magamistoa privaatne iseloom, paigaldades klaasitud seina ette elegantsete kardinate komplekti. Need kardinad pakuvad vajalikku varjupaika ja tagavad, et magamistuba jääb täiesti eraldatuks ja privaatseks, võimaldades külalistel nautida korteri avarust ilma magamistoa detaile silmist kaotamata.

Magamistoa sisustus on minimaalne ja maitsekas, järgides lihtsa elegantsi põhimõtteid. Põranda katab originaalne puitpõrand, mille renoveerimine on hoolikalt teostatud, et säilitada puidu loomulik ilme ja tekstuur. See täidab ruumi sooja ja ajatu tunde, lisades magamistuppa kodu ja mugavuse tunnet.

Toa seinad on värvitud pehme Alcro Fjäder 813 tooniga, mis on hallikas-valge ja pehme, harmoneerudes laitmatult heleda puitpõranda ja valgete kõrgete põrandaliistudega. See värvitoon loob ruumi rahuliku ja tasakaalustatud atmosfääri, mis täiendab sisekujunduse üldist harmooniat. Magamistoa laes asuvad originaalsed peegelvõlvid, millele on kantud efektsete ornamentide detailid. Need võlvid lisavad ruumile luksuslikku ja elegantselt ajaloolist sära, luues ainulaadse ja silmapaistva atmosfääri. Ornamendid on hoolikalt valitud, et täiendada kogu ruumi esteetikat ja anda sellele lisaväärtust, rõhutades magamistoa ainulaadset iseloomu. Kõik need detailid, alates suurest klaasitud seinast kuni peegelvõlvideni, loovad kooskõlastatud ja kauni keskkonna, mis on äärmiselt meeldiv ja rahustav.

Magamistoa keskmeks tumepruun antiikne kirjutuslaud koos house doctor tooliga, millel pruun istmekatte ja mustad metalljalad. Kirjutuslaua kohal laes efektne PR HOME akrüülkangast, metallkonstruktsiooniga lamp, mille kangas meenutab linast materjali. Kirjutuslauast vasakule jääb suure, avara akna alla kaheinimese voodi, millel kaunis voodipesu (voodilina eriti efektne, volangidega).  Voodikohal peatsis mustvalge raamitud tänavafoto kodulinnast. Akna kõrval seinal kaks, lihtsat avatud riiulit IKEA. Kirjutuslauast paremale jääb rohkete panipaikadega, sisseehitatud, valge riidekapp.

Tekst/kujundus: Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta
Fotod: svenskfast.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist MAGAMISTUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.