Kaunis, maitsekalt ja praktiliselt lahendatud, väike magamistuba

Kaunis, maitsekalt ja praktiliselt lahendatud, väike magamistuba

Selle ajaloolise ja erakordselt kauni vana kortermaja iseloomulikud jooned, nagu kõrged laed, originaalsed peegelvõlvid ja vanaaegsed, kahele poole avatavad uksed, lisavad ruumile muljetavaldavat grandeur’i ja ainulaadset karakterit. Need arhitektuurilised elemendid ei ole pelgalt silmapaistvad; need räägivad lugusid ajaloost, kaunistades ruumi oma peenete nikerdustega ja rikastades seda klassikalise elegantsiga.

Kui astuda magamistuppa, tekib tunne, et sisened millessegi erilisse. Ruum avardub, kus iga detail on hoolikalt läbi mõeldud, et luua hubane ja samas luksuslik keskkond. Vaip, millel on pruunikad ja mahedad toonid, katab kogu põranda. See vaip ei ole lihtsalt praktiline element, vaid osa ruumi visuaalsest kogemusest. Selle tekstuuriline pehmus ja värvitoonid toovad ruumi soojust, andes samas ka ruumi detailidele uue, kooskõlalise raamistikku.

Toa keskmes asub kaheinimese voodi, mille peatsi kohal särab efektne musta raamiga klaasaken. See aken pole mitte ainult valguseallikas, vaid ka ruumi kunstiline element. Aknast voolab ruumi loomulik valgus, mille intensiivsust saab reguleerida lakke kinnitatud siini külge kinnitatud kardinatega. Need kardinad ei ole lihtsalt praktilised, vaid annavad võimaluse muuta valguse ja varju mängu vastavalt tuju ja vajaduse järgi, lisades seeläbi ruumi muudetavust ja mitmekesistust. Voodi kohal ripub lummav siidlamp, mille pehme valgus loob unenäolise ja rahustava atmosfääri. See lühter ei ole ainult valgusallikas, vaid ka ruumi dekoratiivne keskpunkt, mis lisab magamistoa interjöörile elegantsi ja kunstilist sära. Siidlambi peen disain ja luksuslik välimus toovad esile ruumi visuaalse stiili ja loovad õdususe, mis kutsub lõõgastuma ja nautima.

Voodi vasakule seinale on eritellimusel valmistatud maast laeni ulatuv riidekapp, mis on hämmastav näide kvaliteetsest käsitööst ja detailide täpsusest. Kapp on valmistatud valgest toonist, mille värv sobitub harmooniliselt toa kahes erinevas hallis toonis. Kapi suurus ja asetus on mõeldud mitte ainult praktilisuse, vaid ka visuaalse tasakaalu säilitamise jaoks. See suur kapp pakub rohket hoiuruumi, säilitades samas ruumi avaruse ja sujuva visuaalse ühtsuse, luues täiuslikult kauni ja elegantselt lahendatud magamistoa.

Tekst/kujundus: Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist MAGAMISTUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.