Jõuludeaegne elutuba: Pühademeeleolu loomine

Jõulud terrassil

Jõulukaunistustega elutuba on nagu soe kallistus talveõhtul, kuid oluline on leida tasakaal, et see ei muutuks üle pingutatud. Piisab vaid uhkest jõulukuusest, mille oksad säravad kaunite ehetele, et täita ruum tõeliselt pühadevaimuga.

Igal aastal kostub palju juttu trendikatest jõuluvärvidest ja -stiilidest, kuid usume, et jõuluehete puhul ei pea moega pidevalt kaasas käima. Enne kui kiirustad poodi uusi ehted ostma, võta hetk ja vaata üle oma varud. Need vanad, armsad kaunistused kannavad sageli kõige rohkem soojust ja mälestusi.

Kellelgi ei ole midagi selle vastu, kui oma loomingulisus vabaks lasta. Isevalmistatud kuuseehted lisavad kodusele atmosfäärile isikupära ja erilist sära. Klassikalised piparkoogid, värvikad puuviljad, tekstiilist ja paberist ehted – lase oma fantaasial lennata ja loo midagi tõeliselt unikaalset.

Ära unusta, et jõulud on aeg jagamiseks ja üksteisega koosolekuks. Iga kaunistus, iga ehtedetail kannab endas lugusid ja soojust, mis muudab su elutoa tõeliselt pidulikuks paigaks. Jõuludeaegne elutuba ei ole lihtsalt ruum, see on hubane pesa, kus mälestused saavad uue elu ja armastus leiab tee igaühe südamesse.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.