Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
Cookies are short reports that are sent and stored on the hard drive of the user's computer through your browser when it connects to a web. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Cookies can be themselves or others.
There are several types of cookies:
So when you access our website, in compliance with Article 22 of Law 34/2002 of the Information Society Services, in the analytical cookies treatment, we have requested your consent to their use. All of this is to improve our services. We use Google Analytics to collect anonymous statistical information such as the number of visitors to our site. Cookies added by Google Analytics are governed by the privacy policies of Google Analytics. If you want you can disable cookies from Google Analytics.
However, please note that you can enable or disable cookies by following the instructions of your browser.
Valmistamine:
Sulata eelnevalt tükeldatud valge šokolaad vesihaudes (pannes šokolaadi klaasist või keraamilisse kaussi ning asetades selle madalal tulel keeva veega poti peale nii, et kausi põhi veega kokku ei puutu). Sega sulanud šokolaadi hulka kardemon ning eemalda pott tulelt. Murenda kaussi piparkoogid ja besee. Viimaks lisa pähklid, kuivatatud marjad ja džinn ning sega kõik koostisosad omavahel hästi läbi. Jäta segu 15-20 minutiks hanguma. Seejärel vormi mass suure rasvakindla küpsetuspaberilehe abil “toruks”, sulge selle otsad nööriga ja jäta üle öö külmikusse tahenema. Maius säilib külmkapis õhukindlas anumas mitu nädalat.
Toidublogja Eva Bronzini Gurmeeaia postitustega saad kursis olla nii nende veebilehel kui IG kontol @gurmeeaed