Jõulud terrassil: Talvine muinasjutt sinu koduõuel

Jõulud terrassil: Talvine muinasjutt sinu koduõuel

Talv on aeg, mil loodus katab end sädeleva lumetekiga ja jõuluootus täidab õhu maagilise hõnguga. Kodused ettevalmistused, mis algavad siseruumidest, võiksid loomulikult jätkuda ka õues. Terrass, mis suvel on täidetud lillede ja päikeseliste hetkedega, võib talvel muutuda tõeliseks jõulumuinasjutuks. See on paik, kus saab talvevõludest osa, olenemata sellest, kas naudite õues olemist igapäevaselt või ainult erilistel puhkudel.

Alustuseks, kaaluge oma terrassi muutmist talviseks peatuspaigaks, mis pakub silmailu ja hubasust. Kui terrassi igapäevaselt ei kasuta, võib seda julgelt dekoreerida suuremate detailidega. Vana kelk, mis on olnud peres põlvkondi, võib saada keskseks osaks teie jõulukaunistustest. Sellele lisanduvad kuuse- ja männioksad, mis toovad looduse hinguse otse teie koju. Kujutage ette, kuidas lumised oksad lisavad terrassile värsket jõuluhõngu, täiendades maja sisekujundust, mille olete juba jõuluks ehtinud.

Kui teie perel on kombeks ka talvekuudel terrassil aega veeta, võiks sellest kujundada hubase istumiskoha. Vaibad, pleedid ja pehmed padjad loovad sooja ja kutsuva atmosfääri. Kujutlege, kuidas te koos külalistega, kuumad joogid käes, naudite talvist päikesevalgust. Või kuidas jõuluõhtu hämarus muutub eriliseks, kui ümberringi süttivad küünlad ja laternad.

Ka jõuluvalgustel on eriline koht jõuluilme loomisel. Hämarad talveõhtud muutuvad maagilisteks, kui terrassi ehtida säravate jõulutuledega. Valides välitingimustesse sobivaid tulesid, võib kindel olla, et need taluvad nii külma kui niiskust. Värvilised või klassikaliselt valged tuled loovad muinasjutulise atmosfääri, mis kutsub nautima õues veedetud aega.

Lisaks poest ostetud kaunistustele võivad terrassile elu anda ka omatehtud jõulupärjad ja laternad. Need käsitööesemed toovad teie jõuludesse isikupära ja soojust. Kuuseokstest punutud pärg või vanadest klaaspurkidest valmistatud laternad lisavad terrassile erilise võlu. Need väikesed detailid, mille loomisesse panustate oma südame ja hinge, muudavad kogu kaunistuse eriliseks ja unustamatuks.

Seega, ärge unustage oma terrassi, kui valmistute jõuludeks. Kaunistage see sama hoolikalt ja armastusega nagu oma kodu sisemust. Laske loovusel lennata ja muutke see talviseks pelgupaigaks, kus on mõnus peatuda ka külmadel talvepäevadel. Sest jõulud ei pea piirduma ainult siseruumidega - ka terrassil võib kogeda tõelist jõuluimet, mis jääb meelde kauemaks kui vaid üheks talveks.

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist JÕULUD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.