Hubase magamistoa erinevad liivakarva toonid ja soojad pruunid toonid, valges interjööris

Hubase magamistoa erinevad liivakarva toonid ja soojad pruunid toonid, valges interjööris

Antud magamistoa valgete seinte kõrval täiustavad interjööri mitmed erinevad soojad, pruunid ja beežid tooni, läbi tekstiili (voodipesu, kardinad, üksikud sisustusesemed). 

Toa keskmeks kaheinimese voodi, kus voodile paigutatud hunnikusse mitmed erinevas toonis dekoratiivpadjad ja lohakal ilmel ka kaks dekoratiivpatjadega ühes toonis, linasest materjalist, päevatekki, mis mõjuvad ruumis koduselt ja hubaselt. Voodi mõlemale küljele seinale paigutatud minimalistliku disainiga, valget tooni, suunatavad kohtvalgustid. Nende vahele jääb voodi kohal peatsisse, seinale kinnitatud isetehtud puuhalust ja nööridest riiul, mida kaunistavad valge raamiga, vana joonistatud foto ja savipotiga taim (mida leidub rohkelt ka aknalaual ja väiksel lilleriiulil.

Voodi kohal laes lisab efekti laelambi külge kinnitatud efektne, vana päevavari, mis pimedal ajal loob ruumis koos valgusega hubase miljöö. Voodi paremale küljele ehitatud maast laeni sisseehitatud kapp, kus rohkelt hoiustamisvõimalusi. Voodi vasakule küljele, akna kõrvale, seina äärde, paigutatud tumekollases toonis väikelapse voodi, mis on kenaks värvi aksendiks valgete ja pruunide toonide kõrval. Väikelapse voodikohal viib vooditekstiiliga ühte, sarnases toonis baldahhiin, mis on kenaks täiustuseks ruumi. Väikelapse ja suure voodi vahele jääb ka väike, valge öökapp, kus samuti savipotis taim, mis toob ruumi, koos voodi vastaseina ääres oleva oliivipuuga, veidi rohelist tooni. Ruumi põrandat katab, hele, korrastatud, lakitud puitpõrand, millel lisab hubasust ja sooja ilmet, rombimustris, valge ja pruuni tooniga vaip.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.