Ülimalt lihtne, minimalistlik, skandinaavias stiilis magamistuba ilma liigsete detailideta

Ülimalt lihtne, minimalistlik, skandinaavias stiilis magamistuba ilma liigsete detailideta
Skandinaavia stiilile omaselt on antud interjööris valitud magamistuppa võimalikult vähe, kuid oskuslikult detaile, lähtudes skandinaavia stiili reeglist " vähem on rohkem ".

Toa fookuspunktiks kindlasti osaline punastest telliskividest sein, mis kontrastiks ülejäänud valgele interjöörile. Ruumi põrandat katab hele puitpõrand, mis lisab interjööri sooja ilmet. Puitpõrandat katmas naturaalne tumedat tooni lambanahk, millele on mõnus voodist väljudes astuda.

Magamistoa lage kaunistamas huvitava disainiga House Doctor lamp DIY pendel, mis meenutab seebimulle. Kindlasti on antud detail ruumis pilgupüüdjaks. Lampi luuakse 12 klaasist kuuliga, millel on mänguliselt rippuv hõbedane kaetud pesa. Iga klaasimulli läbimõõt on 12cm. Lamp on oma lihtsuses minimalistlik, kuid samas kaasaegne.

Interjöörist leiab veel väikseid kuldseid detaile, läbi pisikese lillepoti, ukselingi, riidestange, riidenagi ja küünlajala, mis valges interjööris koos punaste telliste ja roheliste okstega vaasis imeliselt kokku sobivad.
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.