Suurepäraste sisustusaksessuaaride valikuga elutuba

Aksessuaarid täiustavad meie eluruume, nagu ka antud korteri elutuba, kus hoolikalt valitud sisustusdetailidega on loodud iseloomuga kodu.

Sisustusaksessuaaridest on enim näha mitmeid efektseid postreid, erinevas mõõdus ja kujus vaase, nii lilledega kui ilma, samuti küünlajalgu, lillepotte ja erineva kujuga kausikesi, mis seisavad kas tühjana või täiustavad üksteist koos teiste aksessuaaridega.

Siin elutoas saavad kokku 1930. aastatest säilinud detailid nagu kalasabaparkett, malmist radiaator, kivist aknalauad, kaunis laerosett ning kõrged lae- ja põrandaliistud.

Elutoa põhitooniks valitud elegantne, soe, hall värvitoon, mis ühendatud valgeks värvitud kõrgete lae- ja põrandaliistudega. Elutoa põrandat katab heledat puidutooni kalasabaparkett. Elutoa seinu ilmestavad mitmed abstraktsed raamitud postrid. Lae keskosa kaunistab laerosett, mille kohale lakke paigaldatud (ämblik) laelamp.

Elutuba jagatud kaheks tsooniks. Akna alla jääb mõnus istumisosa, kus saab nautida nii pärastlõuna- kui õhtupäikest, mis ruumi valgusega täidab. Diivani ette paigutatud pehme, pikakarvaline vaip, mis ühendab suurepäraselt nii diivanit, diivanilauda, üksikut tooli (Diamond Inspired by) ja madalat pinki (zara home). Diivani kõrvale paigaldatud Watt & Veke Spoon põrandalamp, mis aitab ka pimedamad õhtud hubasemaks muuta.

Teise elutoa tsooni jääb julge valikuna, ootamatult hästi sobituv, vana, massiivne puidu töölaud, mis täidab elutoas söögilaua osa. Söögilaua ümber ostetud neli erinevat tooli, mis üksteist oma erineva disainiga tasakaalukalt täiustavad. Üldmulje toast jääb mõnusalt kodune ja hubane.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.