Hubane, hall magamistuba, koos kauni kaminaga

Hubane, hall magamistuba, koos kauni kaminaga

Antud magamistoa interjöör on väga lihtsalt ja samas maitsekalt lahendatud, nii värvigammade, sisustusdetailide, mööbli kui tekstiili osas. Toa põrandat katab originaalne puitpõrand, mis renoveerimise käigus korrastatud.

Toa seinad värvitud elegantse tumehalli seinavärviga, mis harmoneerub hästi heleda puitpõranda, valgete, kõrgete põrandaliistude ja valgete, laiade laeliistudega. Toa keskmeks, ühevärviliste voodipesudega kaheinimese voodi. Voodi peatsile õmmeldud ise peale linasest kangast katte, mis sulandub hästi voodil olevate tekstiilidega ja voodi kohal laes oleva efektse, Himla Dalslandi lambiga, mis kõik loovad omavahel ühtse terviku. Voodi paremale küljele jääb imekaunis, töötav kahhelahi, mis pakub nii silmailu kui mõnusat kodusoojust. Kahhelahju kõrval seina ääres aga vana, tuhmides, pruunides toonides kirst, millel peal paar küünlajalga ja vaas taimedega on kaunis ja efektne taaskasutus.

Akna kõrval seina ääres riidestange STENDER, brändilt  Tomasucci on suureks abiks antud magamistoas, kus pole riidekapi jaoks olnud ruumi. Riidekapi asemel on siin ruumis abiks hoiustamisel veel IKEA kummut, kuhu on saadud panna riideesemed, mis ei pea olema riidestangel. Aknalaualt jääb silma, By On sangadega lillepott, millel on kaks käepidet, mis lisab kaunist efekti koos taimega, väiksele aknalauale.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.