Magamistoa garderoobi ideed

Lihtne, maitsekas, rõduga magamistuba

Paljudes kodudes pole kahjuks garderoobi jaoks eraldi ruumi, kuid see ei tähenda, et peame leppima ebamugavate ja ebapraktiliste lahendustega. Garderoobi paigutamine ja kujundamine on muutunud omaette kunstiks, mis pakub võimalusi ja lahendusi igale maitsele ja vajadusele.

Ehkki puuduvad kindlad reeglid garderoobi asukoha ja disaini osas, on tavaks saanud, et magamistuba on garderoobi jaoks kõige loomulikum koht. Traditsiooniliselt on garderoob olnud varjatud lükandustega kapp  mis mahutab kogu pere rõivavarud.

Kuid ajad ja trendid muutuvad. Viimastel aastatel on avatud garderoobid tõusnud esiplaanile, pakkudes nutikaid ja stiilseid lahendusi, mis sobituvad suurepäraselt magamistoa privaatse atmosfääriga. Avatud garderoobid lisavad ruumile avarust ja võimaldavad rõivaid kergemini ligipääsetavalt hoiustada. See võimalus annab magamistoale uue elu, muutes selle mitte ainult puhkuse ja lõõgastuse, vaid ka stiili ja praktilisuse keskuseks.

Avatud garderoobid on kujunenud justkui omaette kunstivormiks, kus iga ese leiab oma koha ning ruum muutub organiseeritud ja harmooniliseks. Riiulid, riidepuud ja sahtlid võivad olla disainitud nii, et need pakuvad mitte ainult funktsionaalsust, vaid ka visuaalset naudingut. Peidetud valgustid, elegantsed kardinad või kaunid dekoratiivsed elemendid annavad garderoobile isikupära ja luksuslikkuse.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.