Boheemia stiil põhjamaa interjööris

Boheemia stiil põhjamaa interjööris

2-toaline 57-ruudune korter täis boheemia stiili, kus mitmed esemed pärinevad väga erinevatest allikatest, nii vanakraamiturult kui reisidelt.

Samuti on  näha interjööris maailma erinurkadest inspireeritud tekstiili, läbi dekoratiivpatjade, pleedide ja voodikatte. Interjööri seinte põhitooniks valge toon, põrandaid katab aga eriti julge valikuna mustaks värvitud puitpõrand, mis kelmikate värvilaikude taustal mõjub rahustavalt.

Elutuba suur ja avar, mahutades ühes osas diivanit koos kohvilauaga , lisaks eraldi töölaud ja raamaturiiulit ja samuti söögilauda koos mitmete erinevast ajastust toolidega. Elutoas ka töötav kamin , mis annab elutoale juurde veel omakorda täiendavat võlu. Korteri planeering on läbi maja ja seetõttu jääb elutoa ja söögitoa osast otse vaade köögile.

Köök taas musta ja valge värviga. Köögimööbel paralleelne, klassikalises skandinaavia stiilis.  Ühel pool seinas töötasapinna kohal, laest alla rippumas kolm rippvalgustit. Köögist viib otse edasi magamistsooni, mis mahutab ära suure voodi ja väikse öökapi. See, et keegi teeks magamisaseme just köögi lähedale pole just kõige levinum, kuid kitsastes oludes tuleb kõike ette. Magamistsoonist  viivad kahele poole avatavad uksed otse rõdule, kus hubases miljöös saab nautida nii hommikukohvi kui sumedaid suveõhtuid.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.