Kui kaks erinevas vanuses last peavad jagama ühte tuba

Kui kaks erinevas vanuses last peavad jagama ühte tuba

Kaks tüdrukut, erinevas vanuses, jagavad ühte armsat lastetoa ruumi, mis on oma olemuselt puhas ja rahulik, täis harmooniat ja soojust. Kui astuda sellesse hubasesse ruumi, siis kohe silma hakkavad seintele valitud heledates toonides tapeedid, mille pehmed mustrid loobid seinale kerge ja rõõmsa ilme. See tapeet sobib ideaalselt kokku heledast puidust põranda ja valge mööbliga, luues ruumi, mis on samaaegselt rahu- ja rõõmukoht.

Aknast avanev valgus toob esile ruumi erinevad elemendid, millest üks huvitavamaid on tumedama spooniga kummut, millel puhkavad kolm vana kohvrit. Kohvrite toone kordavad väikeste raamatute ja pruunide lillepotide pehmed värvitoonid, andes ruumile ajatu elegantsi. Kui vaadata vasakule, siis seinale toetub vana valgeks värvitud kapp, mille kõrval seisab kaasaegne valges toonis riidekapp. Kappide vahel, väikesel valgel kapipeal, seisab efektne ja hariv poster, mis kujutab erinevaid puuliike. Selle kõrval leiab kaks potitaime, erinevas suuruses, mis lisavad ruumile elujõudu ja värskust.

Kappide vastaseinale on paigutatud mõlema tüdruku voodid, mis on üksteise kõrvale asetatud, luues sooja ja turvalise uneplatside koosluse. Üks element, mis toob erilise sära suurema tüdruku voodisse, on armas pilvekujuline öölamp, mis loob öösiti õrna valguse ja aitab rahulikult magama jääda. Vooditekstiilide valik on pehmelt kahvaturoosa, varieerudes heledamate ja tumedamate varjundite vahel, andes ruumile unistava ja samas elegantse ilme.

Tuba on kaunistatud suure, heledas toonis puuvillase põrandavaibaga, millel on väikelaste laud koos kolme mängulise tooliga. See vaip mitte ainult ei kaitse põrandat, vaid pakub ka turvalist mängu- ja õpiõhkkonda, kus tüdrukud saavad mugavalt mängida ja õppida. Kokku luuakse ruumi sisustuses harmooniline tasakaal, kus kõik elemendid, alates tapeedist kuni mööblini, on valitud ja paigutatud nii, et nad loovad soodsa keskkonna, kus iga tüdruk saab tunda end mugavalt, rahulikult ja õnnelikult.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.