Kaunis pilgupüüdja köögis, rohekassinises toonis köögimööbel

Kaunis pilgupüüdja köögis, rohekassinises toonis köögimööbel

Selles hubases Rootsi kortermaja köögis on säilinud mitmed originaaldetailid, nagu kaunid aknaraamid, kena puitpõrand ja põrandaliistud , mis korteri renoveerimise käigus saanud kauni viimistluse.

Valgesse kööki sisenedes võlub koheselt rohekassinises toonis, eritellimusel valmistatud, modernses võtmes, lihtsa disainiga L- kujuline köögimööbel, mille juurde kombineeritud messingist detailid (kuldne valamu ja segisti firmalt Tapwell) ja hallikas toonis marmorist töötasapind koos pritsmekaitse ja valge, keraamiline seinaplaadiga. Köögitehnika valitud tumedas toonis.

Töötasapinda aitavad kodusemaks ja hubasemaks muuta mitmed töötasapinna seinale toetuma pandud naturaalsest puidust lõikelauad ja töötasapinnale asetatud lauanõud ja maitsetaim. Köögi, suure, avara akna kõrvale paigutatud ümmargune puitlaud, mille ümber naturaalses puidutoonis söögitoolid. Söögilaual loovad silmailu oksad ja lill vaasis ja mõned sisustuselemendid, et tassikese kohvi nautimine oleks võimalikult meeldiv. Söögilaua kohale lakke valitud puiduimitatsiooniga laelamp, mis haakub hästi kokku ülejäänud ruumi sisustusega. 

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.