Telliskivist sein köögis

Telliskivist sein köögis

Enamasti oleme harjunud telliseid nägema ikka rohkem ahjude, kaminate ja korstnate ehitusel, kuid üha enam kohtab tellistest seina ka sisekujunduses.

Mõnikord võib vana telliskivist sein välja tulla renoveerimise käigus. Kindlasti on nii mõnelgi meist nii juhtunud ja tekkinud mõte, et võiks seina peale puhastamist alles jätta kuid teostus jäänud tegemata, kartes, et see pole ilus. Renoveerimiskäigus leitud sein võib olla enamasti väga heas seisukorras kuid vajada puhastamist. Kui sein aga juba puhtaks tehtud on see juba vaatamisväärsus omaette, millel ka oma väike lugu.

Olenevalt kivide välimusest ja ruumi interjöörist võib tellised jätta nii, nagu nad on või värvida nad üle värviga (kui te ei armasta näiteks punakat tooni)- nii saate tuua esile hoopis telliskivide tekstuuri. Telliskividest sein sobitub hästi kokku valge interjööri ja minimalistliku kui ka modernse valge mööbliga. Kindlasti saab telliskivist seina sobitada ka maakodu interjööri. Antud fotodel avatud planeeringuga köök. Köögimööbli toon hallikassinine, mis harmoneerub hästi renoveerimise käigus välja tulnud punastest tellistest seina ja õlitatud tammeplaadiga. Köögimööbli toon ja punakat tooni tellistega sein on sobitunud kenasti roostevabast terasest seadmetega.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.