Avatud riiulitega köögid

Avatud riiulitega köögid

Miks valida kööki avatud riiulid?

Paljud meist eelistavad ülemiste köögikappide asemel rohkem avatuid riiuleid. Miks? Sest need on õhulisemad ja annavad ruumile avarama mulje. Ja kui esemeid või  köögitarvikuid igapäevaselt kasutatakse, miks mitte. Ja võibolla soovitakse oma uut ilusat serviisi eksponeerida? Pannes need avatud riiulil esile.

Miinuseks on ilmselt sel puhul vaid tolmu kogunemine nõudele kui neid ei kasutata pidevalt. Õhus lendlev tolm jõuab lõpuks ka pikalt seisvate nõudele ja pole just meeldiv tolmuseid nõusid võtta kasutusele siis kui külalised just saabunud. Kindlasti nõuab antud viis ka korrektset muljet.

Fotodel olevas köögis kontrastiks valges interjööris tumehall IKEA köögimööbel, mis kombineeritud musta töötasapinnaga. Musta värvi toodud sisse ka läbi söögitoolide, lillepottide ja seinariiulite. Ühel pool töötasapinna seinal, kogu seinas valge keraamiline plaat, musta vuugi täitega. Antud seinas kasutatud osaliselt musti avatuid riiuleid, kust leiab nii toiduaineid kui ka ilusaid lauanõusid. Töötasapinda ilmestab omakorda avatud riiulite juures efektne punast värvi, kroomitud pinnaga, praktiline väike köögimasin ja maitsetaimed plekk kausis.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.