Kööginurk, mis paigutatud kalde alla

Kööginurk, mis paigutatud kalde alla

Tegemist on pööningukorruse korteriga, kus kööginurk paigutatud kalde alla, mis oleks justkui omaette toaosa kuid samas on see ühenduses elutoa ja söögitoa osaga.

Kuna kööginurk asub kaldega seinas, on sinna lastud teha eritellimusel, L-kujuline, musta tooni köögimööbel (käepidemed- Buster + Punch ) koos tehnikaga, mille juurde kombineeritud kvarts komposiit materjalist hele, töötasapind koos pritsmekaitsega. Töötasapinna kohale, ühele seinaosale, tehtud puitliistudega efektne seinaosa, mis peale seinale paigaldust värvitud valget värvitooni. Ülejäänud seinad on kogu ruumis aga kaetud julge sammuna, mikrotsemendiga, millele valguse langedes tekib seinale erinevaid varjundeid. Köögimööbli vastasseina lastud teha kitsad eritellimusel kapid, mille peale paigaldatud samuti kvarts komposiit materjalist hele, kapipealne osa.

Kogu ruumi põrandat katab kaunis, naturaalses puidutoonis puitpõrand, mis seob ideaalselt kokku nii heleda töötasapinna kui musta köögimööbli, lisades samas ruumi juurde ka hubasust ja kodusoojust. Köögiosast väljudes on paigutatud, kahe avara akna vahele vana söögilaud koos nelja tooliga, mille kohale seinale leitud köögi disainiga ühte viivad postrid. Ruumi teise kalde alla jääb hubane elutoa osa suure mahuka, heleda diivaniga, mille seinakohal jätkuvad sama käekirjaga postrid, mis söögilaua kohal seinas. Heledat diivanit aitavad elutoas ilmestada mitmed erinevas toonid dekoratiivpadjad. Diivani ette paigutatud lihtne musta värvi diivanilaud, mille toon ühtib köögimööbliga. Elutoa osas aitab mööblit kenasti ühte siduda, kaunis mustriline vaip, kus leidub nii halli, musta kui valget värvitooni, mis juba ruumis kenasti kõik olemas.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.