Head ideed kassiomanikele!

Head ideed kassiomanikele!

Kui teil pole lahendust, kuidas muuta oma interjöör stiilselt kassisõbralikuks, siis on meil teile mõned ideed.

Iga kass soovib samuti mugavust oma olemuse järgi. Tänapäeval on palju kassipuid ja muid tarvikuid, mida saate oma koju lisada, et see oleks stiilne ja kassisõbralik, kuid mõned enda tehtud projektid võivad olla loomingult palju nauditavamad.

Tipi telk kassile

Igaühel meist on vaja vahest ruumi ka enda jaoks, nagu ka meie karvastel sõpradel. See tipi telk on täiuslik puhkekoht kassile, kus ta saab end turvaliselt tunda. Lisaks mõjub see armas telk võluvalt mistahes ruumis. Blogija Summer võttis peale uude kohta kolimist ette oma kassile tipi telgi tegemise. Vaata tema blogist fotosid, kuidas ta lihtsate vahenditega tipi telgi oma kassile valmis tegi. Vaata siia.

Kassivoodi vanast telerist

Soome blogija  Pauliinal tuli idee oma kassidele teha vanast 50-ndatest pärit telerist kassivoodi. Ta otsis juba pikemat aega sobivat telerit, mis kogu ülejäänud interjööriga kokku sobituks ja tõesti väga meeldiks. Kui ta selle leidis, kulus tal kassivoodi tegemiseks, tema sõnul kuni kaks õhtut ja mitte rohkem. Antud teleri puhul tegi eriliseks veel seegi, et kui kass soovib rohkem privaatsust, et omaette olla, saab teleri ette tõmmata puidust ribakardinad, mis loovad telerile hoopis kauni kummuti/kapi ilme.

Teleri lahtivõtmine kapi seest oli ehk Pauliina sõnul kõige töömahukam samm. Televiisori demonteerimine tundus üsna tüütu ja kuidagi halb mõte oli mineviku eset hävitada. Tõde on aga see, et keegi ei tee ju nende vanade televiisoritega enam mitte midagi. Pigem on see ju hea kui televiisorikapp saab uue elu läbi käsitöö.

Peale teleka sisu eemaldamist tapeetis ta teleri tagaosa Boråstapeter Flora tapeediga, millega olid nad tapeetinud ka oma kodu magamistoa. Ta ei usu, et tema kassid just tapeeditud seinast hoolivad kuid vähemalt talle endale meeldis see idee väga. Kui kassivoodi valmis sai leidis Pauliina, et see televiisori kapp on lihtsalt suurepärane ja õnneks olid kassid temaga nõus. Kuna mõlemad nende kassid tunnevad end uues voodis suurepäraselt on olnud ka juba natuke rassimist, kumb neist seal viibida tohib ja seetõttu jääb vaid loota, et kassid naudivad voodit ka edaspidi. Või on see vaid uudsuse võlu. Rohkem fotosid leiad Pauliina blogist. Kliki siia.

Veel üks efektne kassivoodi, mis valmistatud vanast telerist.

Idee oma kassi liivakasti peitmiseks

Kassiomanike kõige suuremaks peavaluks võib olla ideaalse liivakasti leidmine, et see oleks atraktiivne, ei riivaks silma ja kassi liivakastis külastamine ei tähendaks igal korral järjekordset suurt korralagedust. Ühe kauni kassi liivakasti peitmise ideeks on vana kappi sisustamine liivakastiks, mille küljele teha kassiava, kustkaudu kass saab saab nii sisse kui välja. Ees võiks olla kaks avatavat ust, et sul oleks liivakasti kerge korrastada ja puhastada.

Tekst/kujundus: Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: aliexpress.com, homebnc.com, keltainenkahvipannu.blogspot.com, diply.com, trendhunter.com

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist MAAKODUD | MAJAD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.